2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زوده حالا بزرگترشه حالیش شه خودش دیگه‌نمیخوره‌ولی تادوسال مشکلی نداره

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
وایییی امان از پستونک دختر منم ۲سال ۶ ماهشه دو بارم تاحالا خواستم ازش بگیرم مریض شده و جیغ جیغو و عص ...

من خیلی پشیمونم ک پستونک دادم بهش

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

تا دوسال جا داره نگران نباش..پشیمون هم نباش پستونک بنظرم بچه رو آروم میکنه و برا دندون درآوردنش خیلی خوبه آروم میکنه لثه هاشو

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..
تا دوسال جا داره نگران نباش..پشیمون هم نباش پستونک بنظرم بچه رو آروم میکنه و برا دندون درآوردنش خیلی ...

بعضیا معتاد میشن سینه هم نمیگیرن این خیلی بده

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
تا دوسال جا داره نگران نباش..پشیمون هم نباش پستونک بنظرم بچه رو آروم میکنه و برا دندون درآوردنش خیلی ...

تا دوماهگیش ندادم بهش یشب نخابید تا صب گریه گرد بردمش دکتر گف دل درد داره پستونک بده بهش ازونموقع دادم..چنتا پستونک داره هر کدومو ببینه برمیداره میذاره دهنش..بابچه همسایمون بازی میکنه پستونک اونو برمیداره.خستم کرده

بعضیا معتاد میشن سینه هم نمیگیرن این خیلی بده

پسر من بخاطر پستونک ن زیاد شیر میخوره ن غذا..پستونکو میذاره دهنش کلا خمار میشه هیچی عین خیالش نیس کسیم جرات نداره برداره از دهنش.جیغ میزنه بدجوووور

فقط سعی کن بهش استرس وارد نشه هر تجربه تو بچگی تو بزرگی تاثیر داره با ارامش و کم کم باید هر کاری میخوایم بچه بکنه و یا نکنه رو با بچه انجام بدیم 

هر بچه روش خودش رو داره و نمیشه یه نسخه پیچید

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .