2777
2789
اره عزیزم راحت باش 😂😂😂😂

وای تورو خدا بیایید بدادم برسید بخدا یک ماه و نیمه دارم روزی 2تا پروژسترون و یه انوکسا پارین میزنم داغونه داغون شدم  بافت پشتم تیره شده و سفت و از بین رفته  الانم چنان جای اینکه امشب زدم درد میکنه پامو نمیتونم تکون بدم😢

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
اره عزیزم راحت باش 😂😂😂😂

دست درد نکنه چس ناله کردم😐

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل میگفتی فعلا بمون 😂😂 یه نفر نلزمو نکشید هااا

بمووووون بموووووون کجا به این زودی😂

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
وای تورو خدا بیایید بدادم برسید بخدا یک ماه و نیمه دارم روزی 2تا پروژسترون و یه انوکسا پارین میزنم د ...

ان شاءالله کاملا خوب بشی عزیز

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
وای تورو خدا بیایید بدادم برسید بخدا یک ماه و نیمه دارم روزی 2تا پروژسترون و یه انوکسا پارین میزنم د ...

نمیشه کمپرس آب گرم بذاری  دردش کمتر شه ؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
دیرههه دیگ دارم میرم😔😔

بابا کجا من تازه سرحال شدم😂

کمپرس اب گرم بزار روش 

فایده ندارهههههه هیچی فایده نداره😢

نمیشه کمپرس آب گرم بذاری  دردش کمتر شه ؟

گذاشتم هیچ فایده ایی نداره گومبولییییی😢

فدان بشم😂😂😂😂😘😘😘😘

دور از جون عزیزم

❤❤❤

ان شاءالله کاملا خوب بشی عزیز

مرسییی عزیزم😢