سلام مامانا ... نینی من فقط 5 دقیقه شیر میخوره و سینم کامل تخلیه نمیشه و به چربیش نمیرسه . ونینیم کم وزن میگیره ... حالا میخوا م این روشو امتحان کنم که اول شیرمو بدوشم بعد بذارم دهنش که سینمو کامل بخوره ... حالا میخوام بدونم چند دقیقه یا چقدر اول شیرمو باید بدوشم؟
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود
مامان اتنا پسر منم همینطوره...خیلی وزن کم میگیره.....ولی دکترش گفت مکشش قویه...بعد هم فکر نکن کلی باید بخوره تا به چربیش برسه...آب اولش چند قلپه...بقیه اش چربیه....مطمئن باش تخلیه میشه که ول میکنه....
من دنبال راهی ام که شیرم زیاد و چرب شه که خوردنش طولانی شه و خوب وزن بگیره.....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اون آب تشنگیه بچرو رفع میکنه مانع یبوستش میشه اگر در روز 6تا یا بیشتر پوشک جیشی میکنه یعنی سیر میشه و در حال وزن گیریه هربار آبش رو می خوره دفعه ی بعد هم از همون سینه بهش بده تا وقتی که فشار میدی و شیرش کامل سفیده یعنی 1 سینه کامل تخلیه شد بپعد برو سراغ بعدی نمیدونم نی نیت چند وقتشه ولی یادت باشه نوزاد 10 روز اول وزن کم میکنه بعد آروم شروع به وزن گیری می کنه از نماه 2 سریعتر وزن میگیره
پسر منم محکم مک میزنه زود خسته میشه دکتر گفت نیم ستعت بشین هر بار ول میکنه کمی سینرو تو دهنش بچکون دوباره شروع میکنه باید صبور بود مکیدن شب هورمون شیر رو ترشح میکنه شبها تنبلی نکنین قرص متوکلوپرامید و قطره شیر افزا هم باعث ترشح هورمون تولید شیر میشه (پرولاکتین دارن)
من دقت کردم عسل - پودر نارگیل - شیربرنج و انگور شیرم رو خوب میکنه ولی تا تو روز کم میخوابم شیرم کم میشه باید هروز هرچی میخوری و میزان شیر اونروزت رو بنویسی تا بفهمی چی رو شما بیشتر اثر داره
ممنون از همه مامانای گل ..... سمانه جون فکر نکنم کاملا تخلیه کنه چون بعداز اینکه نمیخوره وقتی سینمو میدوشم کلی شیر میاد ازش .... ببخشید که نگفتم نینی من 8 ماهشه .... غذای کمکی هم میدم ولی برای وزن گیریش باید روی شیرم کار کنم .میستای عزیز نینی من دیگه میتونه خودشم اب بخوره .
ممنون از همه مامانای گل ..... سمانه جون فکر نکنم کاملا تخلیه کنه چون بعداز اینکه نمیخوره وقتی سینمو میدوشم کلی شیر میاد ازش .... ببخشید که نگفتم نینی من 8 ماهشه .... غذای کمکی هم میدم ولی برای وزن گیریش باید روی شیرم کار کنم .میستای عزیز نینی من دیگه میتونه خودشم اب بخوره .
ببین عزیزم خودت یکبار قبل اینکه شیرش بدی بدوشش خودت متوجه میشی یعنی همین که ابش تموم شد یواش یواش شیر سفید میاد همون موقع باید بهش بدی...
منم دخترم وقتی که 2 ماهش شد دیگه بیشتر از 5 دقیقه میک نزد از دکترش پرسیدم گفتش بعضی از بچه ها سریع میک میزنند واسه همین هم زود سیر میشند اما کاری که من میکردم و باعث وزنگیری بیشتر شد این بود که هر موقع که شیر میخورد وتموم میشد من بلافاصله شیرمو با دست هر دفعه 30 تا 50 تا می دوشیدم و بهش یواش یواش میدادم بعد اون دیگه خوب وزن گرفت.
چراغ زندگیم دخترم علیا... عشق و نفسم دخترم علیا...