2777
2789
عنوان

آخه چرا اینقد ما زنا بدبختیم؟😩

658 بازدید | 28 پست

من به تازگی عضو شدم...ولی خیلی وقته که تاپیکا رو میخونم....همش تاپیک خیانت خیانت خیانت....تاپیک همسرم فیلم میبینه....آخه چرا ؟ این مردا چه مرگشون شده؟

این چه زمونه ی گندیه که داریم توش زندگی میکنیم...

اما دلیل اینکه اومدم اینجا؛ متاسفانه منم چندین بار متوجه شدم که شوهرم تو گوشیش چیزای ناجور دیده(هر چند خیر سرش مثلا مذهبی هم هستن) خیلی داغون شدم ....هر دفعه که دیدم دعوا راه انداختم ولی اون انکار می کرد...ولی بعدش فراموش کردم و بهش گفتم من بهت اعتماد دارم، خرابش نکن

اون چند باری که متوجه اون فیلم ها و گیف ها شدم، علتش این بود که به دلم بد افتاده بود...یه مدتی بود که خیلی سرش تو گوشیش بود ، احساس کردم داره یه غلطی میکنه...یا بایه نفر داره حرف میزنه یا یه چیزی داره میبینه...

خلاصه تو یه فرصت رفتم سراغ گوشیش، دیدم بله یه کانال ناجور بازه...(تو اون لحظه که داشتم میگشتم خداخدا میکردم چیزی نباشه ومن اشتباه کر ده باشم؛ اینم از بدبختی ما زناس)

دو سه بار دیگه هم این اتفاق افتاد...بعضی وقتا که به دلم بد میفته بعدش فهمیدم یه غلطی کرده...

اما الان مسئله اینه که بازم احساسم بهم میگه تازگیا بازم دیده ولی مدرکی ندارم مچشو بگیرم...چیکار کنم به نظرتون؟

آخه بعد اون اتفاقا همه چیزو حتی مدیریت فایل گوشیشو هم پاک میکنه...منم نمی تونم بفهمم چیا دیده

همه جا پره از این چیزا.تنها کاری که میشه کرد دعاست که شوهرامون بتونن جلوی خودشونو بگیرن و خیانت نکنن

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه در همین حده به روش نمیاوردی بهتر بود چون باعث میشه هم وقیح تر بشه و در اخر بگه دوس دارم و بندازه گردن شما یا مثل الان حرفه ای تر عمل کنه و همه چیزو پاک کنه در این حد که نمیدونی بهت خیانت نمیکنه چکش کن بیشتر از اونو دیگه نمیشه کنترل کرد...

اینم ی راهکاره براش لباسای مختلف بپوش و از خودت عکسای س ک سی بفرست 

از روشنفکران (!)عزیزی که معتقدند دیدن این چیزا اشکالی نداره و همممه مردا میبینن و...یا اینکه خودشونم میشینن بپا شوهرشون میبینن تقاضا دارم نیان...

چون این حرف عمومیت نداره و مردایی هستن که میشه رو پاکیشون قسم خورد...
من خودم اصلا اهل این چیزا نیستم و اصلا نمیتونم با این کارش کنار بیام...اصن این کارش یه جور خیانته...
به خدا افسردگی گرفتم، من قبلا واقعا عاشقش بودم، دیوونه وار دوسش داشتم...ولی الان از چشمم افتاده با این کارش...سرزنشم نکنین ولی به بچمم علاقه زیادی ندارم...چون زن بودنم ، هویتم رو زیر سوال برده، لهم کرده...دیگه به هیچی وهیشکی علاقه ندارم...خیلی بی حوصله شدم ...
من خیییلی گرم مزاجم(البته بودم!) حتی ازون که مرده هم گرمتر بودم ولی الان متنفر شدم از س ک س...چون با عرض معذرت از همگی ، حین رابطه ج خواسته های خشن و عجیب و نامتعارفی داره....هر چند هر کار خواسته انجام دادم...واقعا چیزی براش کم نذاشتم

دور از جون همه و دور از جون زندگی خودم

همیشه میگم اگه همسرم پاشو کج گذاشت یه زمانی زبونم لال خدا کنه من اصلا متوجه نشم چون راهی ندارم جز موندن و فقط داغون میشم و میمونم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
آره تو خیابون ریخته زنده زنده و واقعی

همه جا ریخته.حتی اطراف ما یا بین نزدیکامون.من که بهترین دوستم بهم خیانت کرد و با شوهرم پیام بازی میکردن.همه باید حواسشون و بیشتر جمع کنن

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

خیانت که کار آدم کرمو و هوس بازه ولی خداوکیلی کم هم ندیدم زنایی اینجا که تمام مشکلاتشون با شوهرشون تقصیر خودشونه البته به جز خیانت چون هیچی خیانتو توجیه نمیکنه

تو که دلواپس من هستی و این کشف حجابم / تو که دائم سر این نکته کنی امر و عتابم / بستان سهم من از جنت و بگذر / که خودم پاسخ ایزد بدهم روز حسابم⚐⚐⚐

بخواد کج بره میره حتی اگه گوشی نداشته باشه

همه جورشو دیدم که میگم

عکس وچت و تلفن وحتی تو خونه خودم...

باید خودش بفهمه 

یه جایی سرش بخوره به سنگ 

الان تو گروه فامیلاش نمیمونه حتی

هی مبردنش تو گپ سک سی یا کانال و ... بدون اینکه پنهون بازی در بیاره خودش لفت میده و میگه بهم

زندگی من به مرز طلاق کشید فقط خدا معجزه کرد....

تا خودش نخواد نمیشه خودتو بکشی هم نمیشع ۴سال زجر کشیدم‌ زجر زجر زجر به معنای واقعی...

همه جا پره از این چیزا.تنها کاری که میشه کرد دعاست که شوهرامون بتونن جلوی خودشونو بگیرن و خیانت نکنن

ما زنها به خودمون رحم نمیکنیم برای همین بدبخت میشیم ، بعضیا برای شوهرای مردم آرایش غلیظ میکنند میان وسط خیابون یا لخت عکس میذارن پروفایل و اینستا بلکه یکیو گول بزنن 

کاش نسل این مردا منقرض بشه...اییییی خداااا....تا کی باید زنا این همه ظلم مردا رو تحمل کنن؟

به خدا روح و روانم داغون شده....شدم یه مرده متحرک...

حالا اگه خدای نکرده ما زنا به گناه آلوده بشیم ، خدا میدونه همین مردا چه به سرمون بیارن