2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هههههههه. البته ک شما کار درستی کردی بجای اینکه حرص بخوری. اما اگه ادم ی مادرشوهر امروزی داشته باشه که درک کنخ خونه هرمدلی هست و نامرتبه باشه مهم نیست یا اگه جیزی برای پذیرای ندارن مهم نیست و درکل حرف ازخونه نبرن خیلی خوبه. اما متاسفانه کم ان. مثلا من خیلی دوسدارم مامان و بابامم بدون اینکه زنگ بزنن برن خونه داداشم.اما ازمامانمم همین توقع امروزی بودن و حرمت خونه رو نکه داشتن رو دارم و حرف اون خونه رو جای نبره و قضاوت نکنه. نهایتش اینکه بابا حالشو نداشته کاری کنه یا اصلا دوست نداشتن میوه بخرن

خب چ ایرادی داره اصلا بدتم ازشون میاد مهمون و برگردوندی

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع

كار درستي كردي عزيزم

محترمانه گفتي امادگي نداشتي

اونايي هم كه ميگن كارت درست نبوده به خاطر اينكه از بچگي عادتمون دادن به خودسانسوري

من بهتون تبريك ميگم واقعا كه خودتون رو سانسور نكرديد

قصیه ازین قراره که تازه بچه دار شده بودم هر روز هر روز میومدن منم معذب برای شیردهی برادر شوهرمم سیگاری 

حالا بنده خداها از علاقشون میومدن 

ولی یه روز دو روز نه چند هفته 

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
واقعا گفتی یا از کتاب پنگوئن ها پرواز میکنن گفتی

😂😂😂😂😂😂پنگوئن فک کن یه درصد پرواز کنه 

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

اگه قبلنم ازین کارا کردن ک یهو بهت بگن داریم میایم خونت، خیلی کار خوبی کردی گفتی نیاین.

ولی اگه ازونان ک مهربونن و خودشون غذا رو درس کردن و دلشون گرفته بود و میخواستن دورهم شامشونو با شما بخورن ک ن، گناه دارن

کنار تو درگیر آرامشم . . .