2777
2789
عنوان

شوهرم پشت بهم ميخوااابه..

| مشاهده متن کامل بحث + 12244 بازدید | 254 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی اینه من همیشه دیرتر میخوابم بعضی اوقات تا صبحم بیدارم

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
منو شوهرم اول چسبیده بهم میخوابیم بعد که خوابمون برد هرکدوم یه ور تختیم ولی اگه من یا شوهرم از خواب ...

نه تعجب نميكنه ..چون كار هميشگيمه،،،من ميرم سمتش منتهي اون اصلا سمت من نمياد،،از طرفي با بهانه هايي مثله اينكه صبح بايد برم سركار و پام دردميكنه ازم جدا ميشه

نه من خيلي بهش وابسته ام...

خب فکر کنم زیادی خودتو بهش میچسبونی از هرلحاظ که میخاد دور باشه ازت میگن مردا رفتارشون مثل کش تنبون میمونه وقتی کشیده میشه یعنی احتیاج به تنهایی دارن ولی وقتی کش ول میشه خیلی زود دوباره بر میگردن به سمتت امتحان کن نتیجه میگیری من بعد چند سال زندگی بت میگم . در طول روز هم همینطور زیاد دور وبرش نباش وهمش بهش نچسب میگن مردا دنبال به دست اوردن هستن پس اگه همش اماده باشی براش دیگه جذابیتی نداره براش 

وای بیخیال تروخدا شوهرتم بدرد من گرفتاره خب نمیتونیم توبغل بخوابیم هشت ساله با شوهذم سراین مساله م ...

خيلي سخته خب،،اخه زن و شوهر در طول روز جدان،،شب هم نخوان درست حسابي كنار هم بخوابن پ چ كنن؟

اینو خودتون حل کنید ولی من ی ساعت مونده ب موقع خواب با شوهرم اتمان حجت میکنم طرفم بیای ب 98قسمت نامساوی تقسیمت میکنم بابا تو این گرما چیه اخه ما ک با ی بغل و بوس کارو تموم میکنیم انگار عید دیدنیه والا تو این گرما حتی تمیزارم نفسش بهم بخوره چ برسه ب بغل 😂😂😂😂

اینو خودتون حل کنید ولی من ی ساعت مونده ب موقع خواب با شوهرم اتمان حجت میکنم طرفم بیای ب 98قسمت نامس ...

والا بخدا 

گرمه اصن بداخلاق ميشم من يكي 

يه شلوار گشاد ده ايكس لارج ميپوشم راحت ميخوابم 

نیلا دختر ناز من