2777
2789
عنوان

شوهرم پشت بهم ميخوااابه..

| مشاهده متن کامل بحث + 12243 بازدید | 254 پست

استارتر حالا ما یه تخت بزرگ سفارش دادیم عرضش ۱۹۰ بعد شب بخیر گفتن هرکی باید بره تو نیمه ی خودش😁😊 تازه اگه تو خواب بریم تو نیمه ی اون یکی صب پامیشیم تذکر میدیم که دیشب پات اومده بود اینور حواست باشه😃

تظاهر میکنم به زندگی کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=63241834]ما اولیه هستیم منکه ینی بکشن هم تو بغل نمیتونم بخوابم تو این گرما هم ک واویلاس ولی شوهرم چون درشته م ...[/QUOTE]

اره والا سخته تازه بايد سرتم بزاري رو بازوهاش گردن درد ميگيري.ماهم راحت هر دومون فورا پشتمونو ميكنيم بهم و ميخوابيم راحت و خوب

یه روز خوب میاد

والا خوووووو منم چن روز پیش رفتم چنتا شلوار گشاد گرفتم ک شبا راحت بخوابم ولی شوهرم من یکم نرمال نیست ...

خوش بحالتتتت...اينقدر دلم ميخواد براي شوهر منم هميچين عادتي بوجود مي اومد..

استارتر حالا ما یه تخت بزرگ سفارش دادیم عرضش ۱۹۰ بعد شب بخیر گفتن هرکی باید بره تو نیمه ی خودش😁😊 ت ...

خخخه،،خيلي باحاليد شما...

ميدوني من گذشته ام محبت كم ديدم،،خيلي به شوهرم وابسته ام ،،يعني همه هم ميدونن كه خيلي وابسته اشم..حالا اين بهانه اش منو نگران ميكنه ...ميترسم زده شده باشه ازم..

خوش بحالتتتت...اينقدر دلم ميخواد براي شوهر منم هميچين عادتي بوجود مي اومد..

عزیزم باهاش حرف بزن پنج دیقه موقه, خواب هم بغل کنین بعد جدا شین اینم بگم ک در جواب اون سوالت ربطی ب زندگی مجردی نداره اگ تو خ مامان باباشم بود مامانشو ک بغل نمیکرد خلاصه شاید نمیتونه طاقت مبیاره بغل کنه 

خخخه،،خيلي باحاليد شما... ميدوني من گذشته ام محبت كم ديدم،،خيلي به شوهرم وابسته ام ،،يعني همه هم مي ...

نه چرا زده بشه دلشم بخاد.

اون راهکار دوستمون خوب بود اونو انجام بده اینکه خوشگل کنی و عین خیالت نباشه جواب میده 😉

تظاهر میکنم به زندگی کردن
استارتر حالا ما یه تخت بزرگ سفارش دادیم عرضش ۱۹۰ بعد شب بخیر گفتن هرکی باید بره تو نیمه ی خودش😁😊 ت ...

وای ما هم تخت ما ک طول و عرضش یکیه دومتره واسش خوشخواب گیر نیوردیم 180گرفتیم ی طرفش خالیه چیز میز گزاشتم اونجا روتختی گشیدم روش شوهرمم انداختم اونور ک من تو چاله چوله نیوفتم 😂😂😂😂

عزیزم باهاش حرف بزن پنج دیقه موقه, خواب هم بغل کنین بعد جدا شین اینم بگم ک در جواب اون سوالت ربطی ب ...

اينم حرفيه،،،وليكن يكم پاستوريزه بوده،،كلا فقط كارش درس خوندن و كار كردنه،،،از اين حيث كه ارتباطش كمم بوده با جنس مخالف..