2777
2789
عنوان

شوهرم پشت بهم ميخوااابه..

| مشاهده متن کامل بحث + 12243 بازدید | 254 پست
واي توروخدا ولش كن بنده خدارو بزار راحت بخوابه  ماهم بغل نميكنيم فقط دستمونو قفل ميكنيم همين ا ...

يعني واقعا ولش كنم؟؟؟نميتونم بخدا...

آييي بچه هاااا...بگيد چكار كنم پشت بهم نكنه؟؟؟؟نكه كار اونو تأييد كنيد...

ما اولیه هستیم منکه ینی بکشن هم تو بغل نمیتونم بخوابم تو این گرما هم ک واویلاس ولی شوهرم چون درشته من توش گم میشم عین خیالش نیست میگه من تو مجردی بالش بغل میکردم مردا چون درشتن چیزیشون نمیشه ک ما اون زیر له میشبم 😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يعني واقعا ولش كنم؟؟؟نميتونم بخدا... آييي بچه هاااا...بگيد چكار كنم پشت بهم نكنه؟؟؟؟نكه كار اونو تأ ...

اگه بهت میچسبید لهت میکرد الان مث ما ناله میکردی چون تجربه نمیکنی فک میکنی چیه گرمه گرررررررررم

يعني واقعا ولش كنم؟؟؟نميتونم بخدا... آييي بچه هاااا...بگيد چكار كنم پشت بهم نكنه؟؟؟؟نكه كار اونو تأ ...

بزار راحت بخوابه فقط اولش در حد ٥ دقيقه بغلش كن خودت بعد بگو بخواب شبت بخير عزيزم و پشتتو بهش كن 

نیلا دختر ناز من
واي طاقتم نمياره...

یعنی تو طاقت نداری؟ ولی بلاخره باید امتحان کنی از همین امشب شروع کن اصلا دورش نرو حتی اگه دورت اصلا نیومد فقط فقط خودتو مشغول هم نشون بده وهم واقعا مشغول باش لباس خوشگلی که دوست داره رو بپوش وارایشی که دوست داره رو بکن ولی ولی ولی اصلا به روی خودت نیار اگر نگات کرد اگر نکرد بازم مهم نیست بازم خودتو مشغول کن دمرو جایی بخاب که تودیدش باشه ولی نزدیکش نباشه البته هیچ وقت هیچوقت جاتو ازهمسرت سوانکن همین بازم میگم امتحان کن وقتی نتیجه بگیری خودت طاقت دارمیشی

ما اولیه هستیم منکه ینی بکشن هم تو بغل نمیتونم بخوابم تو این گرما هم ک واویلاس ولی شوهرم چون درشته م ...

ها راستي گفتي مجردي يادم اومد،،شوهرم چندسال مجردي زندگي ميكرده،،يعني به تنهايي خوابيدن عادت داره،،ممكنه بخاطر اين باشه كه عادت كرده؟؟؟

والا بخدا  گرمه اصن بداخلاق ميشم من يكي  يه شلوار گشاد ده ايكس لارج ميپوشم راحت ميخوابم& ...

والا خوووووو منم چن روز پیش رفتم چنتا شلوار گشاد گرفتم ک شبا راحت بخوابم ولی شوهرم من یکم نرمال نیست اوالا بد عادتش کردم  تو بغلشبغلس تا صبح میخوابیدم الان تا بغلم نکنه خوابش نمیبره منم الان دگ نمیتونم لنگاشو تحمل کنم حالا مردا درشتن عین خیالشون نیست ما له میشیم

یعنی تو طاقت نداری؟ ولی بلاخره باید امتحان کنی از همین امشب شروع کن اصلا دورش نرو حتی اگه دورت اصلا ...

اره روش خوبيه هاااااا،،،،مرسي دوست جونم..پس بهش نچسبم..خيلي كه فكر ميكنم ميبينم خيلي بهش ميچسبم،،

نكنه من فاصله بگيرم وفاصله امون بيشتر بشه؟ بابا شوهر من ماسته..همش درگير كار وشغل وايناس..