2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنین

77 بازدید | 12 پست

سلام مامانا خوبین؟ایشالله همیشه خبو باشین.من هفته ۲۷ بارداری ام.دیروز ک دکترم رفتم فشارم ک همیشه ۱۲رو۸ بود رو ک چک کردم اینبار۱۳ رو ۸ بود از دیروزم پایین نیومده.کسی بوده مثل من؟؟طبیعیه؟؟نگرانم.البته اینم بگم من خیلی موقع فشار گرفتن استرس میگیرم.و ضربان قلبم میشه ۱۴۰ یا ۱۵۰.ممکنه از استرسمم باشه؟؟دکترم فقط بهم گفت مصرف نمکتو کم کن.خیلی نگرانم.کسی بوده مثل من؟؟

یه درجه بالاست اشکالی نداره

یه نوع فشار خون داریم از استرسه

ریلکس باش

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تو هفته ۱۷ تست دفع پروتیینم منفی شده دیگه احتمالش نیس ک پروتیین دفع کنم؟

احتمالش که برا همه هست نمیشه گفت علت فشارت حتما مسمومیته نگران نباش به حرف دکترت گوش کن ان شاالله که نی نی سالم میاد بغلت

https://www.instagram.com/ghazalmh97/

من که از استرس فشارم ،16 بود

یبارم بستریم کردن

دکتر قلب هم رفتم گفتش وقتی میری مطب استرس میگری خب نرو.همه آزمایشام تا لحظه زایمان نرمال بود و پروتئین دفع نکردم

نگران نباش چیزی نیس،فقط استرسو از خودت دور کن

من که از استرس فشارم ،16 بود یبارم بستریم کردن دکتر قلب هم رفتم گفتش وقتی میری مطب استرس میگری خب ...

وای توروخدا راست میگین؟؟من اصلا دستگاه فشار سنج ک میبینم ضربان قلبم میره باالا.منم مثل شماهستم...چقدر لحظات سختیه...از دیروز خیلی گریه کردم.😢خیلی میترسم خیلییی

وای توروخدا راست میگین؟؟من اصلا دستگاه فشار سنج ک میبینم ضربان قلبم میره باالا.منم مثل شماهستم...چقد ...

دقیقا منم فشار سنجو می دیدم دستام میلرزید

تو خونه خودم میگرفتم،10 بود همیشه،ولی میخواستم برم پیش دکتر بالاگفت میزد،از هفته 12

هر هفته هم ادرار24 ساعته جمع میکردم،هیچ وقت پروتئین نداشت

آخر سر دکترم گفت برو متخصص قلب،رفتم اکو اینا گرفت،گفت فقط استرس داری اصن فشار خون نداری

خیالت راحت،انشاله نی نی گلتو بسلامت بغل می کنی

دقیقا منم فشار سنجو می دیدم دستام میلرزید تو خونه خودم میگرفتم،10 بود همیشه،ولی میخواستم برم پیش دک ...

من خونه هم میگیرم فشارم رو هم ۱۳ نشون میده...خونه هم فشارسنج میبینم میترسم بخدا.😢واسم دعا کن توروخدا