2777
2789
عنوان

با ده میلیون چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10637 بازدید | 61 پست

[QUOTE=63204035]همینکه بزاری بانک سود بیاد یعنی نزول دیگه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️مگ نزول شاخ ودم دارع [/QUOTE باشه حق با شماست 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

سپرده؟ چندوقته؟ بانک پارسیان ده تومن رو روزشمار نود میده

یک ساله 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت صندوق از این فامیلی ها باز کن 

چی جوری؟ البته الان انقدر همه قسط دارن بعید میدونم .اما میشه یکم توضیح بدین؟

چی جوری؟ البته الان انقدر همه قسط دارن بعید میدونم .اما میشه یکم توضیح بدین؟

والا من دوستم داره خودم تا حالا این کارو نکردم ماهیانه دوستات یا فامیل یه مبلغی رو بهت میدن بعد هر ماه یکی شانسی اسمش درمیاد یه مبلغی که از قبل تعیین شده وام میگیره.تو اینترنت بزن 

خب مراجع تقلیدمون مگه مردن برن در بانکارو گِل بگیرن

مراجع تقلید خودشون از همه بدترن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بیخیال 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
عزیزم دندونام سالم و ارتودنسیه  ‌نگفتم  که چطور خرجش  کنم برا اون راه دارم😁میگم کل ز ...

منم گفتم اگه...به هرحال تجربه من بود 

دوستان نظرات بهتری میدن و شما استفاده میکنی  

بزار بانک گردشگری بالای ده تومن سود ۲۲درصد میده البته من از قبل حساب داشتم

من بالای ده ندارم که  ده دارم😐الان سود میگن ۲۰ شده و اینکها سود بانک ها یکی شده همه با هم

دوستان میشه  خواهش کنم بحث و سیاسی و مذهبی نکنین ؟ متشکرم 😊

به کسی ابدا نده که تو این بازار خیلی دیدم خوردن حتی فامیل و اشنا مبلغش هم زیاد نیست بگم بزنی به کاری همون بانک بزار مطمین تره درسته سودش کمه ولی از هیچی بهتره فقط صندوق نزار بزار بانک زمزمه ش هم هست سودهارو بیشتر کنن اینده شهر گردشگری اینها حدود ۲۰ درصد میدن

اون اخرش میخوره پولارو میکشه بالا در زمان مناسبش چند مورد دیدم اینجوری

یه عمره یعنی عمر ک میگم واقعنا 

شاید بیشتر از سی ساله تو اینکاره

همه هم میشناسنش

امام جمعه هم تاییدش کرده

پسرشم وکیلشه ک اگه خودش از دنیا رفت پسرش باشه ک پاسخگو باشه

واسه یه روز دو روز نیست ک

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
یه عمره یعنی عمر ک میگم واقعنا  شاید بیشتر از سی ساله تو اینکاره همه هم میشناسنش امام جمعه ه ...

جدی !! کجاس ؟؟؟ مثلا ده میلیون بدی بهش چقد سود میده بهت؟؟ بعد بابت ضمانت پولی که دادی چی میده بهت؟؟

جدی !! کجاس ؟؟؟ مثلا ده میلیون بدی بهش چقد سود میده بهت؟؟ بعد بابت ضمانت پولی که دادی چی میده بهت؟؟

شهر خودمونه

سفته میده ب مبلغ پولت

من قبلا پول داشتم پیشش یکساله 2.5 درصد بود یعنی یه میلیون 25 تومن میداد

اما سالهای بالاتر سودش بیشتره

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊