بچه ها من ده میلیون دارم چیکار کنم باهاش؟؟ تا حالا دست یکی بود باهاش کار میکرد الان موعدش تموم شده اونم میگه اوضاع بازارش خوب نیس ک دیکه قبول نمیکنه بانک هم خیلی کم میشه چیکار کنم؟ فعلا بیکارم و منتظر جواب کنکور .اگه قبول شم که میرم اگه نه یک سال باید بمونم خونه بخونم چیکار کنم 😐
خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره. به هر چی میخوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی جوری؟ البته الان انقدر همه قسط دارن بعید میدونم .اما میشه یکم توضیح بدین؟
والا من دوستم داره خودم تا حالا این کارو نکردم ماهیانه دوستات یا فامیل یه مبلغی رو بهت میدن بعد هر ماه یکی شانسی اسمش درمیاد یه مبلغی که از قبل تعیین شده وام میگیره.تو اینترنت بزن
به کسی ابدا نده که تو این بازار خیلی دیدم خوردن حتی فامیل و اشنا مبلغش هم زیاد نیست بگم بزنی به کاری همون بانک بزار مطمین تره درسته سودش کمه ولی از هیچی بهتره فقط صندوق نزار بزار بانک زمزمه ش هم هست سودهارو بیشتر کنن اینده شهر گردشگری اینها حدود ۲۰ درصد میدن