2777
2789

سلام دوستان ده کیلو اضافه وزن دارم شرایط ورزش کردن رو هم ندارم چکارکنم خیلی زود از شر این ده کیلو راحت شم هرکس یه راه خوب میدونه بگه ممنون.😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابد رژیم بگیری خووو،مثلا غذاهایی که میخوریا نصف کن،شیر و لبنیات کم چرب استفاده کن ،موقعی که دلت صعف میره سبزیجات بخار پز استفاده کن

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
سلام کم کم پله پله خوردن رو کم کن،  برنج رو کلا حذف کن

برنج کلا حذف شه کچل میشه که

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

شام تعطبل شیرینی و شکلات تعطیلللل شبا میوه های ملین مثل الو و لوشی و لکاشک بخور هولاهوپهم بگیر تو خونه روزی 1000 تا بزار ده دقیقه بیشتر طول نمیکشه

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

كالرياتو بشمار،مثلا اگه ٥٠٠ كالري كمتر از نياز بدنت بخوري هفته اي نيم كيلو مياي پايين،در كنارش صبح ها آب ولرم با آبليمو بخور ناشتا،روزي ٢ فنجون چاي سبز با شكلات تلخ بخور،شام هم نون و برنج نخور،شام عدسي،لوبيا چيتي،سوپ،سالاد با مرغ اينا رو بخور،بعدشم كم كم بياي پايين موندگارتره،هفته اي يه بارم آزاد باش،فست فود دوست داري بخور،بزار به بدنت شوك بده تا دوباره سوخت و ساز رو بالا ببره

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️
برنج کلا حذف شه کچل میشه که

برنج عامل چاقی هست، یعنی نون بخور اما برنج نه، 

خود ورزشکارا وقتی مسابقات دارن تنها برنج نمیخورن، نون اشکال نداره 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

من تو دوماه۶کیلو کم کردم بدون اینکه بخام بچم نمیزاره ی ثانیه مال خودم باشم صبحانه چای با خرما ناهار دوتا تخم مرغ شامم ی لیوان شیر

اگه همسرم ناهار بیاد ک میپزم اگ ن ک هیچ فقط یسره پای گازم برای بچم میپزم

الان کمبود وزنم دارم😢😢

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....