2777
2789
تهران میدونی کجاهارو رفتم. از ۱۳آبان و هلال احمر بگیر تا...میگن ۲۰ روزه شرکتش جنس پخش نکرده 😞

من هفته های اخرم دیگه کلا قطعش کردم چون وحشتناک وزنمو اصافه میکرد!!!! ولی دکترمم گف دیگه سخت پیدا خواهد شد و اگرم بشه قیمتش بالاتر میشه... از جایگزیناش استفاده کن استرس نداره تغذیه ی خودتو درست کنی نی نی ت خوب رشد میکنه اسید فولیک و کلسیم و ویتامین دی تو خوب کنترل کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره امگا 3 نداره راستی من اول دکتر برام یدوفولیک نوشت بعد اینکه نوشت من ازش خواستم مکمل بنویسه برام ...

نه دیگه از وقتیکه فمیبیون میخورم دیگه یدوفولیک جدا نمیخورم خودش داره 

من هفته های اخرم دیگه کلا قطعش کردم چون وحشتناک وزنمو اصافه میکرد!!!! ولی دکترمم گف دیگه سخت پیدا خو ...

نمیدونم چرا رو این دارو انقدر تعصبی شدم و فقط باید اینو گیر بیارم چون واقعا از شماره۱خیلی راضی بودم 

یدوفولیک و ویتامین D مصرف میکنم ولی فعلا ۴روزه هرچی میگردم گیر نمیارم فمبیون

اره امگا 3 نداره راستی من اول دکتر برام یدوفولیک نوشت بعد اینکه نوشت من ازش خواستم مکمل بنویسه برام ...

یدوفولیک یا اسید فولیک فقط 3 ماه اول خورده میشه تو مکمل هایی که از ماه 4 میدن دیگه خودشون همه چیز دارن کاملا 

نمیدونم چرا رو این دارو انقدر تعصبی شدم و فقط باید اینو گیر بیارم چون واقعا از شماره۱خیلی راضی بودم& ...

نه عزیزم حالا چون پیدا نمیشه گیر دادی. 😂😂😂😂 دوست منم پریناتال میخورد خیلی هم راضی بود ... 

همه چیز نایاب شده  برای دخترم به سختی نکسیوم پیدا میکنیم  قطره آهن سیدرال هم که نتونستیم ...

خود بچه ها داروخانه گفتن برا بچمون به زور شیرخشک گیر میارم 

بعله خدا بخیر بگذرونه چی در انتظارمونه معلوم نیس😞

نه عزیزم حالا چون پیدا نمیشه گیر دادی. 😂😂😂😂 دوست منم پریناتال میخورد خیلی هم راضی بود ... 

نمیدونم والا 

دکترم برام نیچر مید گفت بجاش مصرف کنم ،ولی میگن از این بهترم تو بازار هست

شانسم دکترم تشریف بردن خارجه منه بیچاره ۱ماه فقط تو نت میتونم ازش سوالامو بپرسم☹️

نمیدونم والا  دکترم برام نیچر مید گفت بجاش مصرف کنم ،ولی میگن از این بهترم تو بازار هست شانسم ...

نمیدونم عزیزم اونم فکر کنم بر اساس ازمایشاتت میگه چی بخوری دیگه..ولی هر مولتی ویتامینی هم گرفتی تغذیه خودتو درست کن تو نت مطالب زیاد هست خوب بخون چی بخوری نخوری انشالله نی نی تو صحیح و سالم و تپل مپل بغل کنی😘😘😘

نمیدونم عزیزم اونم فکر کنم بر اساس ازمایشاتت میگه چی بخوری دیگه..ولی هر مولتی ویتامینی هم گرفتی تغذی ...

مرسی عزیزم 

انشالله😍

امیدوارم شماهم زایمان راحت و شیرینی داشته باشی وفرشته نازت رو در اغوش بگیری انشااالله🙏🏻

مرسی عزیزم  انشالله😍 امیدوارم شماهم زایمان راحت و شیرینی داشته باشی وفرشته نازت رو در اغوش ب ...

پیداکردی؟

از همان روزی که "تـــ ـ eـ ـ ـــو" تموم زندگیم شدی،زندگی زیباستـــ
سلام دوستان قرص فمبیون 2 اگر می خواهید داروخانه فتح به آدرس تهران - خیابان توانیر - روبروی بیمارستا ...

عزیزم من اصفهانم یعنی شرکتش پخش کرده دوباره ؟ قبلا فمبیون 1 ازش میگرفتم ولی بعدش گفت شماره 2 هنوز نیومده این داروخانه ارسال به شهرستان ها داره شما میدونی شماره تلفن یا پیج و اینا داره ازش خرید کنیم