2777
2789

دوستش داشتم اما الان فقط یه حس عذاب کشیدنه داره عذابم میده 

اوایل خیلی به پر و پاش نمی پیچیدم مستقل بودم 

اما مشکلات خیلی زیاد داشتیم ریز و درشت و هر دو هم نابلد مخصوصا خودم 

درگیری های زیاد ما باعث شد شوهرم بره سمت کسای دیگه اس ام اسی و تلفنی و بقیش با خدا الله اعلم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی چی؟ خب واقعیت رو هم نگم؟! 

شما ‌باید اونو نخوای نه اون شما رو

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
نداشته باشه ب چیزه خر

گفتنش راحته ،وقتي بهترين روزهات و با همسرت تصور ميكني،با هزار اميد مياي تو يه زندگي و اخرش بگه كه نميخوامت ،اين يعني خراب شدن همه چي،غرورت ،ارزوهات ،شخصيتت

دوستش داشتم اما الان فقط یه حس عذاب کشیدنه داره عذابم میده  اوایل خیلی به پر و پاش نمی پیچیدم ...

همه مشکلات دارندمردها بهانه می تراست برای خیانت عزیزم اگر بچه نداری تموم اش کن

حالا ازون قضیه چهار سال میگذره و من روز به روز بهش آویزون تر میشم یعنی از وقتی خیانتشو فهمیدم و اون روز به روز فراری تر 

حالا دیگه نمیگم فقط خیانت میکنه شایدم دیگه نکنه کنار گذاشته باشه به هر حال من چیز جدیدی نمیبینم

فقط به بهانه های مختلف میخواد با دوستاش باشه یعنی اگه بی خیال باشم هر شب میخواد با دوستاش باشه 

[QUOTE=63139456]دوستش داشتم اما الان فقط یه حس عذاب کشیدنه داره عذابم میده  اوایل خیلی به پر و پاش نمی پیچیدم ...[/QUOTخب اول باید رابطشو با اونا قطع کنی تا اونا باشن اوضاعت همینه یبار براس همیشه واسا جلوش یا اونارو بنداز بیرون یا خودت برو خرابکاریاتم درست کن تو رفتارت ک باعث سردیش شده تجدید نظر کن ولی در نهایت درست نشد دایورت کن

گفتنش راحته ،وقتي بهترين روزهات و با همسرت تصور ميكني،با هزار اميد مياي تو يه زندگي و اخرش بگه كه نم ...

گفتنشم اسون نیست من دد شرایط خیانت بودم خودم ولی اویزون نبودم نباید ضعف نشون داد ی حرف قشنگی هست میگن حتی اگه تا حد مرگم ترسیدی نشون بده شجاعی ،با ترسیدن از جدایی یا از دست دادن طرفت و کوتاه اومدن فقط اون قویتر میشه و پرروتر

پیشنهاد بعضی دوستان بیشتر فاصله میندازه بینتون تا بهم نزدیکتون کنه 😎😎

حالا استارتر توخودت چی میخوای؟؟میخوای باهاش باشی 

بنظرم شانس و تلاشتو بکن برای زندگیت 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

بچه ها دام داره میترکه از وقتی خیانت کرده من حریص شدم روز به روزم دارم حریص تر میشم 

انقد آویزونش میشم انقد به پر و پاش میپیچم اونم هر شب برای خودش برنامه ریزی با دوستاش میکنه 

بچه ها 7 ساله ازدواج کردم بچه دارم نمیشم که لا اقل شبا از تنهایی دربیام 

روزا میرم بیرون ولی شبارو جیکار کنم