2777
2789

بچه از بهمن داریم یعنی پنج ماهو خورده ای هیچ کاری برامون نکردن.ماه اول فقط برامون کلی ازمایش  و عکس رنگیو سوتو نوشتن یک ماهو خورده ای کشید تا همرو انجام دادیم رفتیم .بعد که معلوم ژنتیک اسپرم همسرم ۳ درصدش فقط خوبه و همین باعث سقطامه .و من گفتم بهشون که فشار خون دارم و گفتن باید از دکتر قلب نامه بیاری که فشارت قابل کنترله ولی دکترم بعد کلی عکسو ازمایش گفت فشارا خیلی بالاس و نمیتونی حامله بشی .اونجا هم گفتن حتما باید نامه بیاری .بعدشم میریم هر دفعه یه دکتر ویزیتمون میکنه .همسرم که جدا میره کلینیک اقایون خودمم خانما.فقطم کلی ازمایشو دارو میدن.من تو چندین باری که رفتیم اصلا نفهمیدم مشکل همسرم بالاخره حل شدنیه با دارو یا نه .بعدشم چقدر باید بریمو بیایم.اصلا حرف نمیزنن کلی هم پول میگیرن.کسی دکتر خوبی اونجا میشناسه .ایا شما هم رفتین همین روال بوده 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

آره منم رفتم همين بود

عزيزم شما كاريوتايپ دادين كه مشكل ژنتيك همسرتون مشخص شد؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رويان رفتم 

منم همين مشكل و داشتم ولي من قندم بالا بود 

و اجازه بارداري نميدادن 

اول رفتم قندم و درست كردم بعد نامه بردم و انجام شد كارم 

بهتره به طور جدي فشار خون و درمان كني عزيزم فشار اصلا چيزي نيست كه بشه با وجودش بارداري راحتي داشته باشي و براي جنين خطر داره

آره منم رفتم همين بود عزيزم شما كاريوتايپ دادين كه مشكل ژنتيك همسرتون مشخص شد؟

کاریوتایپمون مشکل نداشت .ازمایش ژنتیک اسپرمش بود که مشکل داشت .اونم تعدادش خوب بود تحرکشم گفتن یکم کمه ولی زیاد مهم نیست این ژنتیک اسپرمش بود که مشکل داشت 

سه درصد داره ميكرو ميتوني كني ولي فشارت رو نميدونم چيكار بايد كرد

میکرو  زیفت یعنی اخه خیلی گرونه با این فشارم امیدی هم به موندنش نیست 

من رويان رفتم  منم همين مشكل و داشتم ولي من قندم بالا بود  و اجازه بارداري نميدادن  ...

عزیزم بعدش بهت اجازه ی بارداری دادن الان بارداری گلم 

ابن سينا هزينه هاش زياده  بيا برو رويان اومجا بهتره

رویان مگه چقدر ارزونتره اونجا هم بریم باید از اول شروع کنیم این کارارو یا پرونده ی همونجارو قبول میکنن

خودت با شوهرت برو ارولوژی . میذارن خانوما با سوهرشون برن

اره میزارن ولی نوبت دهیش جوریه که تو باید خودت جدا  بری زنان بشینی تا نوبتت شه همسرت هم خودش بره کلینیک اقایون