2777
2789
عنوان

همسایه ازاری

2237 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من یه همسایه خیلی خیلی پرسروصدا و زبون نفهم دارم البته ببخشید از اینکه از این کلمه استفاده میکنم هرچی بهشون تذکر میدیم صداشون بیشتر میکنن و بهمون توهین میکنن چیکار کنم از دستشون اینقدر حرص خوردم و گریه کردم دیگه داغون شدم خواب و خوراک ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید میشه امتیازبدین؟؟

http://limage.ir/مسابقه-بهترین-عکس-لیماژ/?contest=photo-detail&photo_id=2896

امتیازبدین http://limage.ir/%d9%85%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d9%82%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%b9%da%a9%d8%b3-%d9%84%db%8c%d9%85%d8%a7%da%98/?contest=photo-detail&photo_id=2896

ما یه همسایه این مدلی داشتیم از دستشون خونمونو فروختیم خواهر خیلی نفهم و بیشعور بودن روزی ام که رفتیم بهشون گفتیم حلالتون نمیکنیم 

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

مگه چی کار میکنن؟ 

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )

ما یه همسایه داشتیم یه خانم مطلقه و سه تا بچه هاشن.

ساعت 7صبح تا 1شب صد باااار در خونشونو مثل در... بهم میزدن

همیشه هم صدای جیغ و دادشون به راه بود

دوستم بود ولی دو بار باهاش دعوای سختی کردم

آدم عصبی و خودخواهی بود 

آخرش آشتی کردیم الحمدلله یه هفته س رفتن از ساختمون ما😜😍