2777
2789
عنوان

مامانایی ک نی نی تو راهی دارن

719 بازدید | 40 پست

سلام دوستان 

من ۲۲ سالمه هفته ی ۱۱ هستم اولین بارداریمه

می خواستم بپرسم ببینم کسی بوده ک تو بارداریش خیلی فلافل یا غذای بیرون خورده باشه؟

من اصلا نمیتونم غذای خونه بخورم حتی ی قاشق 

قبلا خیلی شکمو بودم خیلی غذا دوست داشتم ولی الان هیچ غذایی نمیتونم بخورم ب جز فلافل و غذای بیرون 

میخواستم ببینم خیلی ضرر داره؟؟؟؟

اخه میگن فست فود باعث میشه بچه زشت بشه 

ولی خب اگرم نخورم گرسنه میمونم

ی چیز دیگه هم این ک من کل این ۳ ماه رو از خونه بیرون نرفتم کمبود ویتامین D هم دارم میخواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد؟

از کی میتونم برم بیرون و پیاده روی و خرید و اینا کنم؟

خدایا شکرت ❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درباره غذای فست فودی بنظرم خودت تو خونه درست کن بخور مثل همون فلافل یا پیتزا پیراشکی با مواد غذایی سالم هیچ اشکالی هم نداره؛درمورد ویتامین Dکه دکترا از آخر ماه چهارم به بعد کلسیم و ویتامین Dمیدن تا آخر بارداری جای نگرانی نیست

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

فست فود نباید بخوری نه بخاطره زشتی تنها، چون باعث دیابت و چاقی بارداری میشه و در آینده بارداریت سخت و سخت تر میشه، در ضمن نخود برای اوایل بارداری زیاد جالب نیس، باعث خونریزی میشه، مواد فلالفل رو درست کن خودت بپز، اگرم نمیتونی با میوجات و سبزیجات و لبنیات و غذاهای کبابی خودتو سیر کن نه فست فود

برای کمبود ویتامین دی پزشک خودش قرص میده دیگه

پیاده روی هم از هفته 20 باید شروع شه صد در صد، الانم تو اتاقات قدم بزن

درباره غذای فست فودی بنظرم خودت تو خونه درست کن بخور مثل همون فلافل یا پیتزا پیراشکی با مواد غذایی س ...

اخه اصلا نمیتونم غذا بپزم بوش میخوره بهم دیگه نمیتونم بخورمش

خدایا شکرت ❤❤❤
متاسفانه من البته خیلی نه مثلا ماهی سه چهاربار رستوران و چندبار فست فود ولی کلی آش از بیرون خریدم خو ...

منم آش دلم میخواد ولی وقتی میخورم خیلی معده درد میگیرم

خدایا شکرت ❤❤❤