2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب روش خودم میگم اما بقیه دوغ نمیریزن ... یک پیمانه عدس و لوبیا چیتی نخود سبز باقله کدو با ی پیمانه نیم دونه ... وقتی میپزه دوغ میریزم انقدر هم میزنم تا بجوشه ... بعدش هم کشک میریزم و رشته تا جا بیفته

اول توی ظرف های جدا حبوباتت رو بپز
نخود لوبیا قرمز
لوبیا چیتی
عدس
بعد سه تا پیاز درشت رو سرخ کن مقداریشو برای تزیین بردارو تو روغن بقیه اش حسابی زرد چوبه بزن
توی قابله اصلی حبوبات رو با پیاز داغ بذار یکی دوتا قل بزنه
بعد سبزی آشت رو اضافه کن
یک ساعت که جوشید بهش رشته رو اضافه کن بعلاوه ی نعنا داغ و سیر داغ و چند قاشق کشک
در نهایتم چون رشته ها معمولا شورن نمکش رو اندازه کن و اگه لازم داره نمک اضافه کن نیم ساعتم که با رشته قل بزنه حاضره

نخود و لوبیا و عدس و خیس کن تا نرم بشه و آبشو عوض کن تا نفخش گرفته بشه. در یک قابلمه نخود و لوبیا رو میریزی وقتی کمی پخت سبزی آش رو اضاف میکنی. میذاری باهم بپزن. در یک ماهی تابه پیاز رو رنده کن و سرخ کن تا طلایی بشه بهش نعنا و زردچوبه و کمی فلفل اضافه کن. سریع بردار که نسوزه نعنا بعد اینارو به قابلمت اضافه کن و بذار خوب با نخود و سبزی بپزه وقتی حس کردی نخودت و لوبیات و سبزیت و عدست پخته رشته رو اضاف کن و بذار غلیظ شه بعد نمک بریز و بعد با کشک تزیین کن نوش جان.

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

نخود و لوبیا رو بخیسون بعدبا چغندر بزار بپزه بعد دو ساعت عدس رو بریز توش بزار کامل حبوبات بپزن تویه قابلمه دیگه اب رو جوش بیار بعد سبزی اش رو بریز توش بزار یک ساعت بپزه پیاز داغ و نعناع داغ رو هم جدا درست کن بریز تو سبزی یکمیشو نگه دار برای تزئین بعد حبوبات رو بریز تو سبزیت در اخر رشته رو بریز توش بعد 20 دقیقه امادست اخرم کشک رو اضافه کن

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   

اول. نخود و لوبیا رو میپزیم.

دو. پیاز داغ رو به اندازه ی سه تا پیاز آماده میکنیم و یک سومشو میریزیم تا با نخود و لوبیا بپزه.

سه. سبزی آش رو اضافه میکنیم. اگه سبزی خشکه باید یه ساعت خیسش کنیم.

چهار. کمی نعنا و کمی زردچوبه رو تفت میدیم و بهش اضافه میکنیم. 

پنج. میذاریم یه ساعت دیگه بمونه و بعد رشته رو اضافه میکنیم.

شش. نیم ساعت دیگه آماده ست. باید با نعنا و سیر و پیاز داغی که قبلا آماده کردیم تزیین کنیم و کشک بریزیم.

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛

حبوباتت رو شب خیس کن .من معمولا تو کاسه فلزی خیس می کنم میذارم فریز زودتر می پزه.  موقع پخت هم یه خیار پوست بکن بنداز تو حبوبات اخر پخت درار بنداز بیرون نفخش رو می گیره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

سبزی اش رو با اب بذار جوش بیاد بعد اش رشته و نخود لوبیا رو که از قبل پخته رو تو ی اش بریز  کمی هم کشک رقیق بریز وچند تا جوش بخوره وبعد زیرش رو خاموش کن و توی یک ماهی تابه کمی روغن بریز ونعنا زود هم زیر نعنا داغ رو خاموش کن اش رو که ریختی توی یک ظرف اول کشک بریز بعد هم نعنا داغ رو روش بریز