2777
2789
عنوان

شوهرممم خیلی سرد شده باهام

578 بازدید | 53 پست

امروز عضو نینی سایت شدم که این سوالا رو بپرسم بعد از شش ماه قهر( تو تاپیک قبلم هست ولی متاسفانه کسی نیومد) شوهرم یه مدت خوب شده بود باهام ولی جدیدا حدود یک ماهه خیلی اذیتم میکنه هرچی میگم میگه نه ،دوست نداره باهم دوتایی بریم بیرون و ....  منم همش باهاش قهر میکنم و قیافه میگیرم تو رو خدا به من بدبخت یکم سیاست یاد بدید 

برو تاپیک سیاست زنانه_نازکردن رو پیدا کن مال کاربر فسقلمسقل هستش. فکر کنم به دردت بخوره

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من احساس میکنم بیشتر تلقین میکنی ک همدیگه رو دوس ندارین....

مثبت فک کن. از دل عاشقانه باهاش حرف بزن.. عاشقانه غذا درست کن عاشقانه و از ته دل... تا زره زره دیدگاهتم عوض شه دوستم 💕 مطمعن باش اونم اینجوری شمارو ببینه هرروز بیشتر دوستون داره 🌹خوشبخت بشی

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
من احساس میکنم بیشتر تلقین میکنی ک همدیگه رو دوس ندارین.... مثبت فک کن. از دل عاشقانه باهاش حرف ...

عزیزم میگه دوسم داره ولی تو عمل این طور نیست وقتی تو اوقات بیکاری دوست نداره دوتایی بریم بیرون ینی دوسم نداره دیگه

بی مزه نیستم خانوم خب ناراحتم میکنه 

ولی قهر دقیقا کار بچه هاست و نه تنها راه حل مسئله نیست بلکه خودش یه مسئله است. به جای قهر بشین حرف بزن ببین چشه دردش چیه. به نظرت قهر کنی و حرف نزنی فرشته ها میان ببینن مشکلت چیه؟؟؟ 

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️