امروز عضو نینی سایت شدم که این سوالا رو بپرسم بعد از شش ماه قهر( تو تاپیک قبلم هست ولی متاسفانه کسی نیومد) شوهرم یه مدت خوب شده بود باهام ولی جدیدا حدود یک ماهه خیلی اذیتم میکنه هرچی میگم میگه نه ،دوست نداره باهم دوتایی بریم بیرون و .... منم همش باهاش قهر میکنم و قیافه میگیرم تو رو خدا به من بدبخت یکم سیاست یاد بدید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چطور باهاش برخورد کنم لجبازه همش میگه من مردم تو باید به حرف من باشی هرکاری من میگم بکنی به حرفم گوش نمیده رابطه مون سردشده خواهشا بگید چیکار کنم
ولی قهر دقیقا کار بچه هاست و نه تنها راه حل مسئله نیست بلکه خودش یه مسئله است. به جای قهر بشین حرف بزن ببین چشه دردش چیه. به نظرت قهر کنی و حرف نزنی فرشته ها میان ببینن مشکلت چیه؟؟؟
خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️