2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جوش میزدم دوساله از ژیلت استفاده میکنم حتی یه دونه جوش ندارم موهای صورتم هم عین روز اوله

گلم شما موهاتون کمه ولی یکی ک موهای صورتش زیاد باشه با یه ژیلت همچین تحریک میشه ک عین مردا ریشو سیبیل درمیارن 

من جوش میزدم دوساله از ژیلت استفاده میکنم حتی یه دونه جوش ندارم موهای صورتم هم عین روز اوله

منم واسه اینکه کنکور داشتم وقت ارایشگاه نداشتم چند بار از ژیلت استفاده کردم اما صورتم پر مو شد!

لیزر الان بری درست نمیشه که ولی هر چی زودتر بری بهتره چون پروسه لیزر طولانیه

لیزر خوبه خیلی.ولی اگ یکی موهای صورتش هورمنی باشه  هورمونا ک ب هم بریزه باز مث روزاول میشه.دویتم حامله نمیشد صورتشم پرمووو. لیزر کرد .حاملا ک شد مث قبل شد صورتش

پوست شل میشه. اصلاح با بند از همه چی بهتره .. اگه دستت می رسه لیزر کن بعد اصلاح اب خیار یا آبلی ...

اخه واسه خاطر کنکور ی مدته موهای روی لپمو برنداشتم زیادن بند خیلی درد میگیره،واسه همین پرسیدم،لیزرم برم سفر انجام میدم حتما عزیزم،مرسی بابت راهنماییت😍😍