2777
2789

باور کنین قصد توهین این چیزا ندارم.

قضاوت هم نکنید بانوان گرامی.

فقط این تاپیک جهت خنده میباشد

آقا دیروز توی اتاق بودیم.مادر شوهرم دراز کشیده بود.

من با پسر جاریم شوخی میکردم میخواستم گوشیشو ازش بگیرم.

هی من میکشیدم هی اون میکشید.یهوووو شَتَلَق افتاد روی چشم مادر شوهرم که دراز کشیده بود.

باور کنین خیلی محکم خورد.بیچاره دلم سوخت براش.

اونم یهو دار و هوار هی خداااا چشمم. آی چشمم کور شد😂😂😂😂

باور کنین داشتم از خنده ریسه میرفتم.نمیتونستم جلو خودمو بگیرم.

رفتم دیدم خورده بالای اَبروهاش.

هی میگفت الآن وَرَم میکنه.الآن قرمز میشه.منم هی دست میزدم میگفتم بخدا هیچی نشده.تقصیر من نبود.ولی هی میخندیدم.

مادر شوهرم خوبه ها ولی زیاد مبالغه میکنه.تیکه هم میندازه.

منم عروس زرنگی ام.به موقع اش ولی با احترام جواب میدم.

توی این چند سال همه منو شناختن.خیلی دست و دلباز و مهربونم.ولی خب کسی زور بگه یا تیکه بندازه منم بی جواب نمیزارمش.

ببخشی طولانی شد.باور کنین یادش میوفتم خندم میگیره.

یه خاطره دیگه هم از مادر شوهرم دارم که الآن میزارم.این طولانی شد😁😁😁

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا یه بار با مادر شوهرم رفتیم خونه بستگان اونا.

توی حیاط داشتیم راه میرفتیم یهو یه پله مال انباری بود که مادر شوهرم ندیدش یهوووو تِلِپ افتاد زمین.

دو تا پاهاش رفت هوا

واااای مُردم از خنده.

اونم هی میگفت دنده هام شکست.وای خدا استخونام خورد شد. وای منو میگی نمیتونستم اصلا جلو خندم بگیرم.

رفتم دستش گرفتم بلند شد گفتم هیچی نیس ایشاالله.نگران نباش.ولی هربار یادش میوفتم از خنده ریسه میرمممم.

میدونم خیلی بده که آدم اینجور موقع بخنده ولی باور کنین دست خودم نیس.هر کسی بیوفته خندم میگیره.😂😂🤣🤣

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹
گوشی کوبیدی تو چشمش بعد میخندیدی!!؟

خب چیکار کنم.

مگه عمدا این کارو کردم.

ناخواسته بود منم خندم گرفت

هیچکدومشون خنده دار نبودن. چن سال دیگه منتظر عدالت خدا باش

چشم دوست گرامی.

چقد جو منفی میدی.

واقعا متاسفم واسه افکارت.

گوشی که ناخواسته خورده توی چشمم که بعدش کلی ناراحت شدم.

وقتی هم توی حیاط خورد زمین خب اونم ناخواسته تقصیر خودش بوده.

منتظر کدوم عدالت باشمممم! 

عجب ها.......

انگار دزدی یا اختلاسی یا چیزی بوده.

لطف کن منطقی تر پاسخ بده دوست گرامی.

آقا یه بار با مادر شوهرم رفتیم خونه بستگان اونا. توی حیاط داشتیم راه میرفتیم یهو یه پله مال انباری ...

خدا نندازتت عزیزم آن شاالله پیر نشی ک بیفتی یا خوابیده باشی ک چیزی بخوره تو صورتت ک عروسیت بخنده ازت دنیا دکن دکا من یاد مامانم خدابیامرز و عروس هامون مخصوصا ی عروس مضخرفمون افتادم که حالا دیگه محله سگم بعد فوت مامانم بهش نمیذاریم افتادم...خیلیم خودم نگرانم فردا پسر دار شم عروسم این بلاها سرم بیاره...اگه مادرشوهر منو داشتی ک تو همه مارهای منو شوهرم فضولی میکنه چکار میکردی یا خونه ما با پول  خودم و شوهرم رهن کردیم زنکه رفته زده ب نام خودش واسه دو زار ک کمک کرده ک ب نام من باید باشه...من مادر ندارم مادرشوهرمم انقد مضخرف ... فقط واسه بهم نخوردن زندگی خودم و شوهرم ظاهرا ازش خوشم میات و بهش احترام میذارم ولی قلبا ازش متنفرم و هیچ وقت اگه مرد واسش ناراحتی نمیکنم فقط جمعه ب جمعه شاید واسش فاتحه خواندم....تو قدر مادرشوهرمو اگه آدم درستی هست بدون...