2777
2789

بچم 16 ماهشه

دیشب تا صبح سرفه کرد سرما خورده بود ولی زده به ریه اش

وقتی نه ماهش بود بردمش پیشه دکتر آسم و الرزی و دکتر بهم گفت توی این سن اسپری نزن بجاش تئوفیلین جی و مونته لوکاست داد بهش

اما الان باز مریضه و دکتره اطفال واسش اسپری سالبوتامول و فلوتیکازون داده

موندم چه کنم

بزنم بهش اسپری رو یا تئوفیلین جی رو واسش شروع کنم

کسی از عوارضشون خبر داره

توی نت واسه هر دوش عوارض نوشته

کسی تجربه داره بسم الله....

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینها داروهای اسم هستن حالا مطمئنی  آسمه ؟ عفونت نیست ؟؟ خیلی کوچیکه واسه این داروها ولی سالبوتامول از همش بی خطر تره 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
اینها داروهای اسم هستن حالا مطمئنی  آسمه ؟ عفونت نیست ؟؟ خیلی کوچیکه واسه این داروها ولی سالبوت ...

چرک خشک کن هم داده

برای بهتر شدن سرفه اش این اسپری ها رو داده

سه ماهش بود برونشیولیت گرفت

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

سالبوتامول خوبه . فلوتیکازون کورتونه . تئو فیلین هم بد نیست ولی دیگه فلوتیکازون زیادیه. 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
سالبوتامول خوبه . فلوتیکازون کورتونه . تئو فیلین هم بد نیست ولی دیگه فلوتیکازون زیادیه. 

ممنون

سالبوتامول هم شریتش رو دارم هم اسپری

کدومش بهتر و بی عوارض تره؟

دو تاش خوبه ولی چون اسپری رو  باید نفس عمیق بکشه الانم کوچولوهه همون شربتش بهتر و بیشتر جذب میشه

دو تاش خوبه ولی چون اسپری رو  باید نفس عمیق بکشه الانم کوچولوهه همون شربتش بهتر و بیشتر جذ ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت

شما از کدومش نتیجه گرفتین؟

یادم نیس گلم..بچم الان ۷ سالشه

آی نگو پسر من باهربارسرماخوردگی اینجور میشه ریه ش صدا میده وسرف هاش خشک فلوتیکازون برای سرفه خشک .هس ...

فعلا خودم داغونم .اسپری هام دیگه جدید شدت شدن دیسکی.گرد شدن.رفتم دکتر بهم داد بلد نبودم بازش کنم زدم نت تا یاد گرفتم