2777
2789
عنوان

نفرین کردم اما پشیمونم ...

1920 بازدید | 25 پست

وای بچه ها من دوساله عقدم خانواده شوهر خیلی اذیت میکردن الان تقریبا 6ماهه باشون قهرم اصلا نرفتم اونام خبر نگرفتن از من...دلیل قهرمم تیکه هاشون نبود دیگه علنا توهین بهم کردن ....

بدحور شکستم هم دلم شکست هم غرورم هم تموم تک تک سلولا بدنم....بعد 6ماه دارم میبینم خدا چقد بزرگه چجوری دارع نشونشون میده هرروز هرروز ی مشکل براشون پیش میاد اما نمیفهمن واسع دل شکستع منه...نمیفهمن ....فقط میگن تو چشمیم 😢

دل من شکست گفتم میسپارم به خدا به همشونم گفتم حتی به فامیل درجه یک شوهرم....اما دلمم میسوزه براشون ....یهاتفاقا جبران ناپذیری برا همون کسی ک دلمو شکوند افتاد هم دلم خنک شد هم دلم سوخت ...😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفرين تير دوسره عزيزم ببخششون كه بخشش از بزرگانه،خداوند ميفرمايند ببخشيد تا بخشيده شويد مطمئن باش ببخشيشون خودت خيلي حالا بهتر ميشه قول ميدم بهت

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏
ببخش❤ بیشتر دلت خنک میشه و آروم میشی

نه نمیبخشم ...به همه هم گفتم ...حتی اگه بگمم زبونیه ته دلم راضی نمیشه...دو سال بهترین زمان زندگیه منو گند زدن توش ...با حرفاشون کاراشون عقده ای بازیاشون..نمیبخشم هیچوخت 

چقدر زود بود برای اینکه  روها ب روی هم باز شه ...

خیلی خیلی ...بخدا خیلی  سکوت کردم اما از ی جا به بعد دیگه علنا فوشم دادن ...ذیگه نتونستم به روی خودم نیارم..گذاشتم حرفاشون تموم شه حتی جوابم ندادم بعدش زدم بیرون و هیچوخت  نرفتم سمتشون و نخاهم رفت حتی اگه به قیمت تموم شدن زندگیم باشه 

از کجا مطمئنی همش ب خاطر دل توئه ! بالاخره اتفاق خوب و بد واسه هم میفته 

نمیدونم اخه به هرکی که از زندگیم با خبره مث دوستام مث مشاورم حتی خانوادم میگن انگاری باورم شده...

گذشت كن دخترجان🌹

نه نمیبخشم ...به همه هم گفتم ...حتی اگه بگمم زبونیه ته دلم راضی نمیشه...دو سال بهترین زمان زندگیه منو گند زدن توش ...با حرفاشون کاراشون عقده ای بازیاشون..نمیبخشم هیچوخت 

نمیدونم اخه به هرکی که از زندگیم با خبره مث دوستام مث مشاورم حتی خانوادم میگن انگاری باورم شده...

اونا ک خداونیستن عزیزم 

دیدم ک میگن یکی فوت میشه یه کم شعوری برمیگرده میگه اه و نفرین من بود بچش فوت شد 

خب یکی نیس بگه تو خدایی عزراییلی چیکاه ای؟اگ حق با تو باشه مطمئن باش بالاخره یه روزی ی جایی تقاص پس میدن اما دلیل نمیشه هر اتفاق بدی ک افتاد نفرینای تو باعث و بانیش باشه 

همه چیو بسپار ب خدا همیشه 

هیچوقت برای هیچکسی بدی نخواه . ببخششون تا یک موقعی که نه انتظارش رو داری نه فکرش رو می کنی , خدا محب ...

بدی نخواستم اما سپردمشون بخدا ...و هیچ وخت حتی اگه زمین گیر شن اگه محتاجم شم مطمعنم دل من نازک تره ایناس که بگم نگاهشون نمیکنم چرا شاید خیلی بیشتر دختر اشغالشون باشم اما نمیگذرم ازشون .....