2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ظهر ماسته محلی خوردم خیلی ترش بود عینهو خرس بعدش خوابیدم تا غروب الان خوابم نمیاد 🙆

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
عزيزم جدي پوشيه ميزني  كدوم شهري

شهر باران ، شهر رشت 😇 

الهی ک قبول باشه آره آبجی جونم .

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
ووووااااايييي افرين  به سلامتي منم ميزدم توي جواني

سلامتی باشی عزیزم . 

به به خوشا ب سعادت آبجی جونم ، خدا حفظت کنه و با حضرت زهرا سلام الله علیها محشور بشی. 

چرا جوانی ؟

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
ديگه بعدش كلا زده شدم الان بي حجابم

بی حجابی یه نقصه دیگ ک خیلی راحت میتونه رفع شه آبجی جونم .

اینک زده شدی ب نظرم از اول تند رفتی شاید ... پوشیه زدن باید اعتقاد پشتش باشه ، من خیلی تحقیق کردم ، در مورد حجاب هم همینطوره .... 

ی عده تعبدی حرفای خدا رو قبول میکنن و انجام میدن ب اصطلاح خودم عشقولانه ای . ی عده هم با تحقیق ، من خودم واسه حجاب و بعدم پوشیه تحقیق کردم فلسفش رو درآوردم بعد زدم ، الحمدلله.با اینک اصلا خانواده م مذهبی نیستن