2777
2789
عنوان

حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 64 پست
خیلی دغدغه بودو هست ولی دغدغه های دیگه امان فکرو ازمون بریده. با شکم گرسنه وروح پژمرده دغدغه حقیقتو ...

همینه..تا نیازای اساسی برطرف نشه اخه كی میتونه خودشو شكوفا كنه😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میدونی این سوالیه که واقعا آدم رو گمراه میکنه اینکه هی بخوای به این فکرکنی که خدا از کجا اومده ...

جواب اینارو نظریه های مختلفی داده میشه خوند و خودمون قضاوت كنیم..جهان درپوست گردو وتاریخچه زمان قشنگ میگه بعد زمانو

اره من ی زمانی خیلی گیر داده بودم ب این چیزا اما ی حدیث قدسی خوندم ک حتی خوده خداهم گفته درمورد ما ...

نه عزیزم به این صورت نیس.منظورشون طرح سواله.كه مثلا خداازكجااومده.چون باصفات مخلوق نمیشه ازماهیت خالق پرسید

پس نباید مجازاتش کنه

خدا به وسیله ی قرآن و پیامبران راه خوشبختی و سعادت رو به ما نشون داده

و نتیجه ی هرعملی رو هم برای ما آشکار کرده

منتهی اشکال اینجاست که ما حکمت برخی احکام الهی رو نمیدونیم

مثلا اینکه گفته شده سگ نجسه،به خاطر وجود میکروبی در بدن اون هست که به هیچ وجه از بدنش پاک نمیشه و اگه وارد بدن انسان بشه،باعث بیماری(کیست هیداتیک)میشه

حالا شاید کاری در نظر ما شایسته باشه

ولی از نظر خداوند نه

مثلا دستورات حجاب

شاید یکی بگه من دوست ندارم که حجاب داشته باشم

و خداوند هم به خاطر این کار اونو مجازات میکنه

در واقع میشه گفت خداوند به خاطر آسایش و سلامتی ما برای بعضی کارها عقوبت قرار داده تا با ترس از عقوبت کار،از اون دور بشیم و در نتیجه آسایش و سلامتی روح و روان خودمون رو حفظ کنیم

برای شادی روح مادربزرگ عزیزم صلوات بفرستین    خیلی ممنون  
نه عزیزم به این صورت نیس.منظورشون طرح سواله.كه مثلا خداازكجااومده.چون باصفات مخلوق نمیشه ازماهیت خال ...

دقیقا جز هیچ گاه نمیتونه ب کل احاطه کنه چون ما انقد محدودهستیم ک فقط ماهیت رو میبینیم

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

ببین ی چی مثل انتظار ی ادم برا مادرشدن ازدواج ناموفق داغ جوون

انتظار برای مادر شدن عزیزم من خودم 5 سال منتظر بودم چه حرفا که نشنیدم و چه مقایسه ها که نشدم که فلانی بچه دار شده بارداره بچه اش به دنیا اومده و... ولی خدارو صد هزار مرتبه شکر هیچ وقت حسودی نکردم حتی در اعماق وجودم با وجودی که اون موقع نماز نمیخوندم ولی مطمئن بودم اگه خداوند بخواد بهم میده همش لبخند میزندم و میگفتم هر وقت خداوند صلاح بدونه خودش میده و خدارو شکر داد و از خودشم میخوام که حفظش کنه به بهترین شکل و بهترین ها رو ازش میخوام چون بخشنده است من الان فکر میکنم میگم با اون رفتارهایی که همسرم داشت (خیلی حوصله بچه رو نداشت و ...) اگه همون اول بهمون داده بود قدرش رو نمیدونستیم اما الان واقعا خدارو شکر کمک حالمه یه چیزایی به صلاحمون نیست و یه چیزایی بدی با دعا قطعا اتفاق نمی افته این نظر منه

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
خدا به وسیله ی قرآن و پیامبران راه خوشبختی و سعادت رو به ما نشون داده و نتیجه ی هرعملی رو هم برای م ...

من از اول اهمیتی ب دستورات نمیدادم و کلن جاهل بودم ولی زمانی ک با این شیوه آشنا شدم ک پشت تمام دستورات سلامتیه ما نهفته هست واقعن عاشق خدا شدم 

دقیقا جز هیچ گاه نمیتونه ب کل احاطه کنه چون ما انقد محدودهستیم ک فقط ماهیت رو میبینیم

بنظر اولیا كه البته من خیلی موافق نیستم ما ماهیت و چیستی رو هم نمیتونیم ببینیم چون خدا اصن ماهیت نداره فقط هستی محضه بخاطرهمین نظرم این بود سوال درمورد ماهیتش كه خودمم دارم میپرسم شاید اصن اشتباه باشه..ما محدود نیستیم..واقعا نیستیم

من از اول اهمیتی ب دستورات نمیدادم و کلن جاهل بودم ولی زمانی ک با این شیوه آشنا شدم ک پشت تمام دستور ...

دقیقا همینه

انسان دوست داره حکمت احکام خداوند رو بدونه تا با معرفت بیشتری اونا رو انجام بده

برای شادی روح مادربزرگ عزیزم صلوات بفرستین    خیلی ممنون  
بنظر اولیا ما ماهیت و چیستی رو هم نمیتونیم ببینیم چون خدا اصن ماهیت نداره فقط هستی محضه بخاطرهمین نظ ...

بله و امکان داره شکی تو وجود کسی ک هنوز پایبند ب خدا نیس بشه ب نظر من هم اشتباهه

من یه بار به وجود امام زمان شک کردم ولی یادم افتاد که درگیر یه گناهی شده بودم و خودم از خودم بدم اومده بود همون لحظه از امام زمان خواستم نجاتم بده به کمتر از چند روز کلا یه اتفاقاتی افتاد که دیگه نرفتم سمتش.

حالا که خدا جای خودشو داره 

هر لحظه باهاته هر لحظه نگاهشو حس میکنی هر لحظه 

خدایا همیشه باش