2777
2789
عنوان

مادرشوهر

330 بازدید | 30 پست

سلام دوستان هدفم از زدن این تاپیک فقط خواستن راهنمایی هستش

راستش پاییز من با مادر شوهرم سر ی موضوعی دعوام شد ک تا اون موقع اصلن باهم بحث و دعوا نداشتیم حتی اگ ناراحتم شده بودیم از هم راحت از کنارش گذشتیم و هیچ کدوم ب روی هم نیاوردیم چون هم من خوب بودم و هم اون مادرشوهر خوبی بود الان ۹ ساله عروسشم همیشه احترامشو داشتم تا اینکه چند ماه قبل از عید ی حرفی زد راجع ب پدرم و من روی پدرم خیلی حساسم ولی ب روم نیاوردم و هیچی نگفتم تا اینک یکبار دیگه ام گفت ولی من دیگ نتونستم طاقت بیارم و رفتم اونجا و بهش گفتم احترام خودتو حفظ کن و اینک نباید راجع ب پدر من اینجوری بگی و اینا البته یکمم صدام رفت بالا و دعوامون شد و من نزدیک دوماه نرفتم اونجا تا ب اصرار شوهرم رفتم و آشتی کردیم از اون روزم تا حالا خوب بودیم و حرفی از اون قضیه نشد، تا اینک امروز داشتیم حرف میزدیم راجع ب ی موضوعی ک گفت آره من از بچه هام راضیم و عروسامم خوبن و بهم احترام می ذارن فقط تو ی بار سرم داد کشیدی منم سرم پایین بود هیچی نگفتم بعد گفت ازتون راضیم و اینا من دیگ حرفی نزدم ولی خیلی ناراحت شدم از خودم و خودمو سرزنش کردم ک کاش این کارو نمی کردم و اینقدر تند نمی رفتم 

ببخشید طولانی شد😙😗

دلم گریه میخواهد.                                   دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘

حالا ازتون راهنمایی میخوام ک چجوری جبران کنم این قضیه رو خیلی از دست خودم ناراحتم 

دلم گریه میخواهد.                                   دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره گلم بایداین کارومیکردی تایکم حساب کاردستش بیادوحدودود خودشوبدونه

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

به پدرتون توهین کرده بود؟شما دقیقا بهش چی گفتی؟

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

ادميزاد اشتباه مي كنه اينكه بديهيه

شما كار به جايي كردي كه بهش تذكر دادي حالا صداتم يكم بالا رفت خوب بحث پدرتون بوده مطمئن باش قضيه برعكس بود شوهرتون يعني كلا مردا خيلي تندتر برخورد مي كنن

الانم اصلا خودتو سرزنش نكن مادرشوهرته مادرت نيست كه به دل نگيره معلومه كه به دل ميگيره

ولي از اين به بعد سعي كن باهاش مهربون باشي اگر تكرار كرد اون رفتار رو به شوهرت منتقل كن يا رابطتتو كم كن

حالا ازتون راهنمایی میخوام ک چجوری جبران کنم این قضیه رو خیلی از دست خودم ناراحتم 

اصلا ناراحت نباش ، به پدرت بی احترامی شده بود، هر کسی جای تو بود ناراحت می شد ، همین که آشتی کردی یعنی خیلی

Big ups

گاهی وقتا ب خودم میگم اگ اونیکیا تا حالا این کارو نکردن چون همچین حرفایی نشنیدن شاید او نام تو موقعیت من بودن همین کارو میکردن ولی منم دیگ صبرم لبریز شد چون تاحالا حرفیم زده بود ریخته بودم تو خودمو هیچی نگفته بودم یا اگ فرقی میذاشتن بین عروسک هیچی نمی گفتم ولی اینو دیگ نتونستم طاقت بیارم

عزيزم اون قصدش همين بوده كه به شما عذاب وجدان بده مثل اينكه به مقصودشم رسيده!

نيازي به جبران نيست شما از خانواده ي خودت دفاع كردي و خوار نشدي اين اشكالي نداره

الان بخواي عذرخواهي يا هركار ديكه اي بكني به اون مي فهموني كه كار تو غلط بوده در صورتي كه كار ايشون غلط بوده و نبايد راجع به پدر سما حرف بدي ميزده

اصلا عذاب وجدان نداشته باش با خيالي اسوده و قلبي مطمئن برو بخواب😊

به پدرتون توهین کرده بود؟شما دقیقا بهش چی گفتی؟

حرفش کم از توهین نبود منم رفتم گفتم پدر من اون چیزی ک تو میگی یا فکر میکنی نیست و احترام خودتو حفظ کن و خیلی حرفای دیگ بهم زدیم ، من پدرم خیلی هوامونو داشته تاحالا از لحاظ مالیم خیلی کمکمون کرده این کاریم ک پدرم کرده بود واسمون یجور کمک بوده ک اون بجور دیگ برداشت کرده بود و داشت دخالت میکرد ک منم نتونستم جلوی خودمو بگیرم وقتی دیدم راجع ب پدر من اینجوری میگ