2777
2789
عنوان

تست بارداری با وایتکش

125 بازدید | 21 پست

خاهرم بهم زنگ زد که زود اداررتو با وایتکس قاطی کن ببین کف میکنه یانه قاطی کردم کف کرد یکم 

جیغ زد اخ جووووون پس منم حامله ام خیلی وقته منتظره الان دوباره با یه چیز الکی امیدوار شد 

تاحالا کسی انجام داده؟درسته؟

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم درسته

امتحان کردی؟

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

بی بی بزنه با خیال راحت

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
بی بی بزنه با خیال راحت

ازبس زده و منفی شده از بی بی حالش بهم میخوره

اره باردار نبودم کف هم نکرد ولی شنیدم واسه بارداره کف میکنه

الان منم کف کرد یه حالت اسیدی پیدا کرد واقعا درسته 

میشه الانم بزنی دوستم ببین چی میشه

ازبس زده و منفی شده از بی بی حالش بهم میخوره

بهترین راه بی بی میدونم خیلی سخته منفی باشه انشالله اینبار مثبت بشه😍😍😍

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
بهترین راه بی بی میدونم خیلی سخته منفی باشه انشالله اینبار مثبت بشه😍😍😍

خداکنه مثبت بشه خسته شدم موعد پریودش ک میشه من استرس میگیرم میگم خدایاااا اینبار داغون میشه

خداکنه مثبت بشه خسته شدم موعد پریودش ک میشه من استرس میگیرم میگم خدایاااا اینبار داغون میشه

انشالله که مثبته خواهر گلی هستی😘😘😘

انشالله که مثبته خواهر گلی هستی😘😘😘

فدای تو عزیزم

من این کارو کردم کف کرد ولی باردار نبودم 

کفش چجوری بود حالت مثل نوشابه داشت ک انگار گاز داره