2777
2789
عنوان

طلاق

277 بازدید | 14 پست

کسایی که جدا شدن میشه بگید حال روحیتون تا چند ماه بد بود من میخام جدا شم ولی به شدت میترسم دادگاه رفتن اومدن حرفای مردم بعد جدایی روحیه داغون خود آدم

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر فکر کن عجله نکن طلاق تنها راه حل مشکلات نیست 

میدونم ولی جایی واسه فکر کردن نمونده خیلی تلاش کردم ولی نمیشه

ای خدا پس من چیکار کنم دوسش داشتی؟

نه ولی میتونستم دوسش داشته باشم... سر یه لجبازی کوچیک یسری که جلو روم گریه میکرد و هیچوقت یادم نمیره ...بابام همش میگفت خودتو بدبخت کردی دختر منم از حرص خودمو کتک میزذم بابام در حدی ترسیده بود منو برد مشاور ولی مشاورم نتونست آرومم کنه مجبور شدم با قرص خواب همه چیو فراموش کنم ...ببین عزیزم سریع تصمیم نگیر من که از اون جدا شدم مثل...پشیمون شدم چون شوهرم واقعا اخلاقش تنده تا جایی که میتونی اصلاحش کن که خدایی نکرده از چاله تو چاه نیوفتی

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  
نه ولی میتونستم دوسش داشته باشم... سر یه لجبازی کوچیک یسری که جلو روم گریه میکرد و هیچوقت یادم نمیره ...

بیکار، بددهن، دست بزن داره بقیه چیزارو نگم بهتره چون تف سربالای

نه ولی میتونستم دوسش داشته باشم... سر یه لجبازی کوچیک یسری که جلو روم گریه میکرد و هیچوقت یادم نمیره ...

الهی عزیزم 😢😢

دوباره ازدواج کردی؟

بیکار، بددهن، دست بزن داره بقیه چیزارو نگم بهتره چون تف سربالای

برو پیش مشاور یه جلسه تصمیم قطعی رو بگیر

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد