2777
2789

من سه ماهه دوفاستون مصرف میکنم دوماهه متفورمین

ماه اول وقتی دوفاستونو قطع کردم پریود شدم

ماه پیش در حین خوردن دوفاستون پریود شدم که قطعش کردم

این ماه ولی ۷روز میگذره ولی خبری نیست

نوک سینه هام بشدت حساس شده

و دل درد و کمر درد خفیفی دارم

بنظرتون امکانش هست باردار باشم

خدایا شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره کیفیت تخمکاتون با خوردن این قرص ها چه طوری باشه منکه اینها اصلا روم اثر نداره ماهی 11 تا آمپول میزنم تا فولیکولام به سایز نرمال برسن

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
شما تنبلی شدید داشتین

آره من بدون آمپول اصلا فولیکول ندارم فقط با قرص و آمپول دارم میخوام برم بیمارستان دولتی برا iui و ivf اقدام کنم چراکه با ای داروها ذخیره تخمدانمو از دست میدمو نتیجه ای هم نداره

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

منم تازه فهميدم كه باردارم.علايم هاي شمارو دارم.دوهفته ست كه سينه هام درد ميكنه و شكمم هم مثل زمان پريودي درد ميكنه (البته كم )فقط يه دقيقه اينطوري ميشه بعد يه ساعت بعد بازم.حالت تحو هم دارم.احتمالش هست كه باردار باشي .بيبي چك بزن خيالتو راحت كن خب

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن
آره من بدون آمپول اصلا فولیکول ندارم فقط با قرص و آمپول دارم میخوام برم بیمارستان دولتی برا iui و iv ...

آره حتما واسه ivf اقدام کن که ذخیرتو خیلی میاره پایین این آمپولا یازده تا خیلی زیاده.انشالله که به زودی نتیجه بگیرید

آره حتما واسه ivf اقدام کن که ذخیرتو خیلی میاره پایین این آمپولا یازده تا خیلی زیاده.انشالله که به ز ...

ان شاالله آره دیگه داغون شدم هزینه شم خیلی سنگینه ايشالا این کشور واپیچه که شوهرم با مدرک دکترا و خودم با مدرک فوق لیسانس دولتی ماهی 2/5 درآمد داریم ماهی 1/5 قسط میدیم

ان شاالله آره دیگه داغون شدم هزینه شم خیلی سنگینه ايشالا این کشور واپیچه که شوهرم با مدرک دکترا و خو ...

تو این مملکت چی سر جای خودشه انشالله به اون چیزی که لیاقتش دارید برسید

دوفاستون یه کم پریود ر به هم میریزه منم همبنجور بودم تست دادم منفی بود کلی بعد از موعد خودم پریود شد ...

سلام شما باردار شدین؟من دوفاستون میخوردم نوک سینم حساس شدت خیلی دل دردو کمر درد دارم کمی مثل شما