2777
2789
اخی عزیزم.ایشالا تقاص پس بده ولی اینجور ادما خوشبختم میشن. بچه چندسالشه؟

س سالشه طفلک یبار بعد اون اتفاق دیدش بوسه بارون کرد مادرشو من که شنیدم اینقدر گریه کردم اما اون بی انصاف دوباره ازدواج کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش بهش میکفت بریم مادرتو ببین برد اما وقتی دید پادرش خیلی درست حسابی نیست حالا نمیزاره ببینه نامادریش خیلی زن خوبی بود واقعا که الان رنداییمه میگه این درحقم خیلی خوبی کرده مامانم منو ول کرد رفت این زحمت منو کشیده اما مامانمم خیلی دوست دارم

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
الان باید بزرگ باشه دیگه نه؟

اره الان خودش مادره میگم که ۳ سالش بوده ول کرده رفته

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
پس چی میگن عشق مادر به فرزند واقعیه فقط!    

نمیدونم من که دخترم ی ذره زخمی بشه میشینم پا به پاش گریه میکنم طاقت ندارم ی قطره اشکشو ببینم فقط به اون لحظه فکر میکنم اگه مریض بشه تب کنه کی ازش مراقبت میکنه مادربزرگ که جای مادرو نمیگیره 

نمیدونم من که دخترم ی ذره زخمی بشه میشینم پا به پاش گریه میکنم طاقت ندارم ی قطره اشکشو ببینم فقط به ...

اصلا متدربزرگ حوصله نداره دیگه 

خب چن روز براش گریه کرد مهم الانه که ازدواج کرده و دخترک بیچاره داره بی مادر زندگی میکنه گریه زاری چ ...

حتما بااونی‌که سرش زندگیش پاچیده

من خودم هنوز سردرگمم گاهی وقتا بهم میگفت شوهرم منو نمیخواد همش بهم میگه موهاتو بلند کن لاغر کن تا من شبیه کسی بشم که دوستش داره شاید بهش حق بدم اما راه خوبی رو انتخاب نکرد من فقط از همسرش شنیدم خیانت کرده به خودم اجازه ندادم ازش بپرسم فقط دخترش رو نباید ول میکرد