2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز دعوا کردیم سر سنگینیم باهم بیرون بودیم تو راه برگشت خونه دعوامون شد گفت تو لیاقت نداری  بری بیرون دائم باید مثل جغد خونه بشینی خیلی ناراحت شدم  تصمیم گرفتم دیگه پامو از خونه بیرون نذارم

تصممیم گرفتم همیشه خونه باشم نه مهمونی نه عروسی نه عذا نه خونه ی مامان هیچجا

فک میکنی اینجوری ناراحت میش

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️
نه عین خیالش نیس از صبح گفت بریم بیرون گفتم من که گفتم هیچ جا نمیرم گفت به جهنم و الانم رفته باغ ابج ...

بنظر من برو خیلی هم خوش بگزرون باهاشون بگو بخند ب شوهرتم محل نزار

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️

همیشه دوست داشتم مستقل و اجتماعی باشم اصلا از زندگیم راضی نیستم همه ش تحت نظرم هیچجا تنها نمی ذاره برم با هیچکس ارتباط ندارم فقط شدم کلفت خونه و پرستار اقا و بچه ها

عاشق رانندگیم قبلن ماشین معمولی داشتیم اکثرا دست من بود رانندگیم خیلی خوبه و با اعتماد به نفس کامل میرونم الان یه مدته ماشین و عوض کرده بهترشو گرفته اصلا نمیذاره دست به فرمونش بزنم یه حرفی هم یادش دادن که مردایی که به زناشون ماشین میدن یا کنار زنشون موقع رانندگی میشینن بی غیرتن اینو که شنیده دیگه بهم ماشین نمیده منم لجم گرفته  میگم یا بهم ماشین میدی یا دیگه سوار ماشینت نمیشم از خونه هم بیرون نمیرم نمیدونم فکر میکنم کار احمقانه ای میکنم ولی اون میدونه من چقدر دوس دارم رانندگی رو ولی اصلا نمیخواد کوتا بیاد😢😢

شاید بخندین بهم بگین به خاطر این موضو میخوای طلاق بگیری نه فقط این نیس هیچ لذتی از زندگی نمیبرم دائم محدودم خسته شدم من حتی کسی رو ندارم دوساعت مواظب بچه م باشه که بتونم با خودم خلوت کنم. خیلی تنهام ای کاش زندگیم زودتر تموم شه 

خیلیا ارزوی زندگی تورو دارن

تو هم مث زنداداش من بلد نیستی لذت ببری از زندگیت

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس