2777
2789
عنوان

مادران با تجربه میشه کمکم کنید

97 بازدید | 20 پست

سلام خانوما نوزاد بیست روزه ای دارم که برای شیر دادنش مشکل دارم پزشک تایید کرده که شیرم خوبه و کوچولوم هم خوب مک میزنه اما توی طول روز خصوصا بعد از ظهر تا آخر شب چندین ساعت مداوم باید شيرش بدم جوری که بزارمش زمین چند دقیقه بعد گرسنه هست و واقعا ام وقتی بغلش میکنم شیر میخواد نه اینکه مشکل دیگه ای باشه یا بخواد فقط تو بغلم باشه اخرشب سه درجه شیرخشک بهش میدم با وجود اینکه کامل نمیخوره اما چند ساعت سیره و ميخوابه میخواستم بدونم چکار کنم به نظرتون یک وعده ظهر شیر خشک بهش بدم چون با توجه به سزارین شدنم خودم خیلی نابود میشم و به هیچ کارم نمی رسم قطره و قرص شیر افزا و و لیدی میل ام ميخورم

عزیزم عین دختر من شده یعنی به معنای واقعی فقط عذاب میکشیدم دکترش گفت پستونک بده چون سیر شدنشو نمیفهمه بااینکه دائم بهش شیر میدادم کم کم به جایی رسیده بود که فقط میخواست دائم تو دهنش سینه باشه حتی توخیابون 😁که وقتی بهش پستونک دادم خیلی راحت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوزاد که اصلا نباید بیش‌تر از دو سه ساعت بی شیر بمونه 

بعدم نوزاد تنها کاری که بلده خوردنو مکیدنه! دلش درد کنه میمکه و میخوره! پی پی داشته باشه میمکه ‌میخوره! بنابراین اصلا نمیشه گفت شیرت سیرش نمیکنه