2777
2789

تورو خدا جواب بدین از تجربیات خودتون و اطرافیان بگید

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ابروهامو سایه زدم با بیحسی موضعی البته ترمیم بود اما کل ابروهام بود دیگه مثل دفه اول که میزنی

موهامم رنگ کردم.

برای لیزیک چشم اقدام کرده بودم عکس از چشمم هم گرفتم

یک داروی گیاهی قوی هم برای لاغرشدن میخوردم چون عروسی دعوت بودیم لباسم برام تنگ شدم بود میخواستم زودی اندازم شه

تازه صبحها ناشتا نصف استکان سرکه سیب میخوردم

بعد یهو دیدم حامله م

بچه هم هزار مرتبه خداروشکر سالمه

فکر میکنم دکلره ماههای آخر خطرناکه

چون خواهرشوهرم یک هفته به زایمانش دکلره کرد بچه همون شب بدنیا اومد

من ابروهامو سایه زدم با بیحسی موضعی البته ترمیم بود اما کل ابروهام بود دیگه مثل دفه اول که میزنی مو ...

برا منم دعاکن عین خودت خوش شانس باشم

برای بچه ضرر داره خیلیم ضرر داره.اصلا نکنید.من درسشو خوندم که دارم میگم

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
برای بچه ضرر داره خیلیم ضرر داره.اصلا نکنید.من درسشو خوندم که دارم میگم

نمیدونستم باردارم.  وگرنه انجام نمیدادم که. قبل ۵ هفتم. امروز تازه بی بی چک هاله انداخت

نمیدونستم باردارم.  وگرنه انجام نمیدادم که. قبل ۵ هفتم. امروز تازه بی بی چک هاله انداخت

اشکالی نداره. ولی دیگه نکن.ایشالا که سالمه

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
بهش فکر نکن عزیزم استرس از همه چی بدتره انشالاه که صحیح و سالم بیاد بغلت

به معجزه خدا ایمان دارم. اگه قرار باشه من یه بچه سالم داشته باشم حتما بهم میده. اگرم زبونم لال نخواد بده هزارتا بهانه میتونه باعث آسیب جنینم بشه