2777
2789
بعد صبحونه دیگه بو نمیده

نگران نباش بوی خالی بودن معده و باکتریای دهان هست طبیعیه صبح ها بعد از بیدار شدن دهنشو بشوره (آب خالی هم کافیه)بعد یه چای  کمرنگ بده بو از بین میره 

اینجا همه چی درهمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای هر چیز ساده نیاز به دکتر نیس چند روز پیش دخترم گفت گلو درد داره بردمش دکتر گفت چرک نداره ولی دو تا پنی سیلین و قرص سفکسیم و دیفن هیدرامین و بروفن  داد گفتم میگی چرک نداره چرا آنتی بیوتیک اینقد می دی ؟گفت شما بچه را زود آوردین !!!!!!

اصلا داروها را نگرفتم دخترم یه ساعت بعد خوب خوب شد فهمیدم اول صبح گلوش فقط خشک شده بود خدا را شکر الکی پنی سیلین نزدم به بچه 

اینجا همه چی درهمه 
مدام که نمیدم بعضی وقتااینطوری میشه ولی اکثراخوبه

خب عزیزم باید متوجه بشی چراهی عفونت میکنه ؟؟؟گناه داره بچه.البتهدرک میکنم.ما گاهی اینقدر درگیری داریم دیگه یه چیزایی رو اهمیت نمیدیم.یانمیشه ... به هرعلتی....ولی هی عفونت کنه و دوباره شروع بشه یعنی یه علتی هست این وسط که کامل برطرف نشده.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊