2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کمک

108 بازدید | 7 پست

برای پسرم دندون گیر رنگیا خریدم از اونا که به جای ژله ای آب رنگی  توشه  با اینکه دندون نداره  رفتم دیدم دهنش آبی شده  فکر سوراخ شده بود آبشو خورده بود با نظرتون چی میشه؟ خیلی میترسم   ببرنش دکتر؟؟  زبونم لال آبش کشنده اس ؟؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اورژانس بزنگ بپرس

فکر نکنم  بدونن  دارم راجبه چی حرف میزنم  لعنتی اینهمه دندون گیر ژله ای داشت من گفتم ابن یکی پروانه ایه رنگای مختلف توشه   اینو برداشتم گفتم حتما دوست داره

فکر نکنم  بدونن  دارم راجبه چی حرف میزنم  لعنتی اینهمه دندون گیر ژله ای داشت من گفتم ...

مطمئنی سوراخ شده؟ اخه اونا خیلی خیلی ضخیم هستن. اتفاقا منم برا دخترم خریده بودم و هنوزم دارمش.

مطمئنی سوراخ شده؟ اخه اونا خیلی خیلی ضخیم هستن. اتفاقا منم برا دخترم خریده بودم و هنوزم دارمش.

آره سوراخ شده  اول دیدم دور دهنش آبی شده ترسیدم بعد دندون گیرو نگاه کردم آبش کم شده رود فشار دادم دیدم آره فواره کرد 

عزیز دلم اینجور وقتا، وقتی احساس میکنی خدای نکرده سلامتی بچت در خطره، بهترین کار اینه که فورا با اورژانس تماس بگیری، بعد لباساتو بپوشی و با بچت + اون دندونگیر بری به نزدیکترین مرکز درمانی. حتی اگه درمانگاه یا مرکز بهداشت باشه.

خواهر گلم، اینجور وقتا، پیام گذاشتن توی نی نی سایت نمیتونه بهترین کار برای بچت باشه.

امیدوارم بچت همیشه زیر سایه ی شما شاد و سلامت باشه