2777
2789
عنوان

بد دهن

187 بازدید | 9 پست

چیکار کنم شوهرم حرفشو پس بگیره ، بچه داش نق میزد رو پاهام داشتم می خواووندمش آقا از اونور داره میگه کولرو روشن کن منم نشنیدم گفتم چی لامپو روشن کنم گفت با چه آدمایی سر و کار دارماااااا منم بهم بر خورد جوابشو دادم آخرشم گفتم دهههههه اونم سریع گفت دهه و زهررررر ماااار منه بی زبونم گفتم خودتی دوباره گفت پاشی مثل سگ بزنیش ،

اینقدر اعصابم از دیشب خورده که نگو دیگه جوابشو ندادم چون میدونم اگه چیزی می گفتم بدترشو نثارم می کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕بخدا اینجا جای این تاپیکا نیس

وقتی یچی میگ برا چی جواب میدی ک اون بدترشو بگه جای اینکه اون حرف اخرو بت بزنه و ساکت شی باید از همون اول جلو دهنتو میگرفتی ک ن کدورتی پیش بیاد ن ناراحت شی 

😕بخدا اینجا جای این تاپیکا نیس وقتی یچی میگ برا چی جواب میدی ک اون بدترشو بگه جای اینکه اون حرف اخ ...

آخه تو اگه جای من بودی طاقت می آوردی هیچی نگی وقتی گفت با چه آدمایی سر و کار دارم منم گفتم من با چه آدمی سر و کار دارم می بینی که بچه رو پامه خودت اگه گرمته پاشو روشن کن من اگه گرمم باشه خودم میرم روشن می کنم دهههههه 

خوب حرف حقو زدم اون نباید اینقدر بد حرف میزد

دیشب خسته بوده طفلکی الان داره منت کشی  میکنه بیشتر ناز کن

آخه نمیشه چون مهمونام مامان بابامن ، از اول مخالف ازدواجمون بودن مجبورم چون اونا میان باهاش حرف بزنم 

آخه تو اگه جای من بودی طاقت می آوردی هیچی نگی وقتی گفت با چه آدمایی سر و کار دارم منم گفتم من با چه ...

لابد همسرت اون لهن حرفیدنتو دوست نداره و حساس شده

من هیچوقت نمیگم طرف مقابلتم بی تقصیره 

اونم حتما مشعول کاری بود یا گرما ادیتش میکرده و اعصابش خورد بود

ندیده شما بچه رو پاته سریع با حرفتون جبهه گرف

فقط میگم اگ سریع تر جلوسو بگیرین در حد یه دلخوری ساده برطرف میش 

ن ک برسه ب بد دهنی و تو دلتون موندن

موفق باشی عزیزم

نه بابا شوهرت از ایناییه که هیچی تو دلشون نیست ولی زود جوش میارن. خانواده شوهر منم با شوهرم همینطورن زود جوش میارن ولی بعدش اصلا یادشون نمیاد که بحث یا دعوایی داشتن . برعکس به خوبی و خوشی باهات حرف میزنن .برعکس خودم که کینه ای هستم و تا مدتها سرد رفتار میکنم و ج نمیدم.