2777
2789
منم بخدا فکرشو بکن منی که اگه شیش هم ازخواب. بیدارمیشدم تا نه توجام تکون نمیخوردم ادان ازهفت اومدم ب ...

آفرین همین جوری ادامه بده.منم مثل خودت بودم از وقتی وزن کم کردم سحر خیزم شدم.اصلا چاقی خودش باعث تنبلی و کم تحرکی میشه.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

آفرین همین جوری ادامه بده.منم مثل خودت بودم از وقتی وزن کم کردم سحر خیزم شدم.اصلا چاقی خودش باعث تنب ...

دقیقا خیلی میترسم باز چاق شم

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1702504/چالش-لاغری-بامداد-خمار-دوره-دوم

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من از همتون بدترم‌‌...شب که میخوابم میگم از فردا رژیم......ولی نمییشه...بزرگترین مشکلم پرخوری عصبی...شاید روز عادی اصلا انقد اشتها نداشته باشم..وای با کوچکترین بحث و دعوایی خودمو خفه میکنم‌‌....به منم راه حل بدین

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
من از همتون بدترم‌‌...شب که میخوابم میگم از فردا رژیم......ولی نمییشه...بزرگترین مشکلم پرخوری عصبی.. ...

دیشب فجیح دلم شکست بغض کرده بودم بدجور.....یه ذره که اروم شدم...شبو تا صبح راه یخچال و اتاق رو اسفالت کردم

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
دقیقا خیلی میترسم باز چاق شم

نه اگه همین جوری کم خوراکی و ورزشت و ادامه بدی مطمعن باش دیگه چاق نمیشی.منم باید حواسم جمع باشه وگرنه دوباره چاقی میاد سراغم.

نه اگه همین جوری کم خوراکی و ورزشت و ادامه بدی مطمعن باش دیگه چاق نمیشی.منم باید حواسم جمع باشه وگرن ...

انشالله که اراده کنیم

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
بچه ها یه رژیم بگین ادم یه ماهه ده کیلو کم کنه کچلم نشه پوستشم بد نشه 

اگه بود به منم بگین ولی فکر نکنم همچین چیزی راست باشه آخه مگه این چربی ها یه ماهه اومده که یه ماهه بره

اگه بود به منم بگین ولی فکر نکنم همچین چیزی راست باشه آخه مگه این چربی ها یه ماهه اومده که یه ماهه ب ...

فک کنم با رژیم پروتئین بشه

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی

رژیم +ورزش+کالری شمار با فقط رژیم و کالری شمار هم میشه لاغرشد من با ایروبیک کلی وزن کم کردم 

تیکرعروسمیه😍😍❤❤میشه اگه امضامو میبینین براینکه عروسیم به خوشی سرتاریخ برگزاربشه بادل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنین😘😘😍😍❤❤

منم واقعا خستم ازچاقی واقعا ولی حتما ازامروز رژیمم سفت وسخت میگیرم مانکن  رونصب کردم کالری شماری میکنم

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

سلام دوستان اگر میخوای با داروی گیاهی و مکمل های گیاهی یک ماهه ۸ کیلو وزن کم کنی تازه بازگشتم نداشته باشه به پیج زیر تو اینستاگرام پیام بده عالیه و کوچکترین عوارض و تداخل دارویی نداره 

@slimingfitfat