الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هروقت میرم رژیم بگیرم همه خوراکی خوشمزه میشه میگن بیا مارا بخور
دیگه دارن گولت میزنن نامردا
یه چی میگم من نوشابه رواصلا ازوجودم میدونستم اونم گازدارشدید
ولی ترکش کردم به ناچار همسرم برا خودش چند تا.چندتا میگیره لب نمیزنم من فکر کن شیرینی خامه ای تازه رو جلوت بخورن وخودتو کنترل کنی
برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
بابا تو که خوب بودی من چی بگم 106کیلو بودم .اوفففففف.😨😨😨
خداروشکرکم کردی
منم دیگه دست کمی نداشتم ازتو
برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
[QUOTE=63026154]دیگه دارن گولت میزنن نامردا یه چی میگم من نوشابه رواصلا ازوجودم میدونستم اونم گازدار ...
طاقت بیارومردباش😂😂😂😂
آره دیگه زانو درد امونم و بریده بود اصلا نمیتونستم از جام بلند بشم.
منم بخدا فکرشو بکن منی که اگه شیش هم ازخواب. بیدارمیشدم تا نه توجام تکون نمیخوردم ادان ازهفت اومدم بیرون پیاده روی تغییر رومیبینی جون من😂😂😂😂