2777
2789

سلام دوستان فکر کنم تو تمام تاپبکها اینو گفتم که بچه دوم میخوام و شرایط مالی معمولی داریم و خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه و خونه وماشین داریم دلم بچه دوم میخواد پسرم ۴ سالشه و اگر میخوام بیارم باید زودتر تصمیم بگیرم و بیارم دو سه بار هم اقدام کردم و حامله نشدم و همه بهم میگن اوضاع مملکت داغونه و بدتر هم میشه!!!!همه میگن نیار دیوونه ای بیاری خودمم میدونم مملکت افتضاحه اوضاع اقتصادیش ولی از یه طرف هم سن پسرم داره بیشتر میشه این حس لعنتی رو چی کارش کنم افسرده شدم میخوام برم لوله هامو ببندم که حداقل بدونم دیگه حامله نمیشم خیالم راحت بشه خسته شدم از دودل بودن کارم شده گریه 

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   

حالا یه سال صبر کن اوضاع مملکت معلوم میشه برا بچه دار شدن هم دیر نمیشه .

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه سال صبر کن اوضاع مملکت معلوم میشه برا بچه دار شدن هم دیر نمیشه .

پسرم میشه ۵ سالش تا بچه دوم به دنیا بیاد ۶ سالش به درد هم نمیخورن دیگه تفاوت سنیشون زیاد میشه  

وا گریه برا چی

شارلی جان من عاشقققق اینم دوباره مادر بشم یعنی زن حامله میبینم محوش میشم همش خواب میبینم حاملم بس که بهش فکر میکنم همه هم مسخرم میکنن نمیدونم این حس رو چی کار کنم عزیزم

پسرمن ۶ساله بودتازه حامله شدم درست داغونه ولی بچه اتم گناه داره تنهایه خداروشکرنه مستاجری نه که وضع مالیت انقدرخرابه به نظرمن بیارچون خودتم الان حوصله داری یکم که بگذره دیگه حوصله بچه داری نداری

پسرمن ۶ساله بودتازه حامله شدم درست داغونه ولی بچه اتم گناه داره تنهایه خداروشکرنه مستاجری نه که وضع ...

ساحل جان از تفاوت سنیشون راضی هستی؟من میترسم تحریم ها شدید تر بشه 

ساحل جان از تفاوت سنیشون راضی هستی؟من میترسم تحریم ها شدید تر بشه 

اره خیلی راصیم میرم بیرون میگم هواشوداشته باش تامیام یاکنارهم میخوابن بازی میکنن 

کلن همیشه باهمن تنهانیستن پسرم همش میگفت من تنهایم همه دوستام خواهربرداردارن باهم بازی میکنن من تنهایم 

سلام؛ عزیزم بیار به نظرم به فکر خودت و شوهرت و پسرت باش

واقعا یا باید برم لوله هامو ببندم یا یکی دیگه بیارم ولی خیلیییی میترسم میترسم جنگ بشه دارو نباشه و خیلی چیزای دیگه

اره خیلی راصیم میرم بیرون میگم هواشوداشته باش تامیام یاکنارهم میخوابن بازی میکنن  کلن همیشه با ...

پس یعنی میگی تفاوت سنی ۶ سال خوبه عزیزم؟ای جونم زنده باشن گل پسرات

خدابزرگه بخاطرتحریم هاکه نمیشه یک دونه بچه داشته باشی خلاصه بچه اتم احتیاج داره یکی کنارش باشه بنظرم ...

وای مرسی عزیزم چقدر قوت قلب بهم دادی 

یه دونه اینجوری هم بچه ات تنهاست هم خودت دوس داری حامله بشی بعد پشیمون میشی ؛ میتونی یه شش ماه صبر کنی بعد حامله بشی عزیزم

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم