سلام دوستان فکر کنم تو تمام تاپبکها اینو گفتم که بچه دوم میخوام و شرایط مالی معمولی داریم و خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه و خونه وماشین داریم دلم بچه دوم میخواد پسرم ۴ سالشه و اگر میخوام بیارم باید زودتر تصمیم بگیرم و بیارم دو سه بار هم اقدام کردم و حامله نشدم و همه بهم میگن اوضاع مملکت داغونه و بدتر هم میشه!!!!همه میگن نیار دیوونه ای بیاری خودمم میدونم مملکت افتضاحه اوضاع اقتصادیش ولی از یه طرف هم سن پسرم داره بیشتر میشه این حس لعنتی رو چی کارش کنم افسرده شدم میخوام برم لوله هامو ببندم که حداقل بدونم دیگه حامله نمیشم خیالم راحت بشه خسته شدم از دودل بودن کارم شده گریه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شارلی جان من عاشقققق اینم دوباره مادر بشم یعنی زن حامله میبینم محوش میشم همش خواب میبینم حاملم بس که بهش فکر میکنم همه هم مسخرم میکنن نمیدونم این حس رو چی کار کنم عزیزم