2777
2789
عنوان

رواني هاي نديد بديد

408 بازدید | 26 پست

خستم كردن مادر شوهر و خواهرشوهرام رو ميگم يكيشون داره ازدواج ميكنه جهيزيه مبخره همشونم هرچي اون ميخره ميخرن مادرشوهرمم داره جهيزيه جمع ميكنه براخودش انقد بيشعورن هرچي من دارم رو اينا ميرن يچيز ديگه ميخرن بعد ميان وسيله اي ك من دارم رو جلو روم مسخره ميكنن كه واي اين مدلا مذخرفه مال ماقشنگه همش ميخوان بگن مال ما برتر از مال توئه و هزار تا چيز اين مدلي منم ٢ساله عروسي كردم وسايلم خدايي خوب و قشنگه ولي اينا فقط ميگن مال مااا

مثلا ميگن واي اونايي ك سرويسقابلمه هاشونو فلان مدل(مدل مال من)ميخرن چقد بد سليقن ما نميپسنديم 

مال شما ها هم اينجوري ان ؟؟!!!!😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر احمق هستن 

بی کاری به این خزعبلاتشون گوش می کنی 

هر وقت شروع کردن این چرندیات بگن بلند شو برو به یه کاریت برس خیلی راحت بگو من کارهای مهمتر دارم

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

توهم هرچی دیدی بگو چرا از این خریدی از مال من میخریدی  

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست