2777
2789
عنوان

مامانا

39 بازدید | 3 پست

غذا كمكي كه ميديد بچه هاتون تو هفت ماهگي كه فقط اولش يه وعن مهمه كه اون يه وعده چه ساعتي از روز باشه يا نه؟؟بعد اينكه من شير خودم ميدم بچه همراه با اردبرنج شير خشك هم خيليا ميريزن چه روشي برا رشد بهتره ؟؟؟هر روز يه وقت خاص كمكي رو بدم بهتره؟؟؟

توكل به خدا

من بچم شش ماهست از پنج ماهگی بهش دادم فرنی و حریره باشیرخودم میدم از هفته بعد هم انشالا بهش سوپ میدم اول یک وعده اونم ظهر بده 

الهی میدونم چقد بدم . ولی تو هوامو داشته باش
من بچم شش ماهست از پنج ماهگی بهش دادم فرنی و حریره باشیرخودم میدم از هفته بعد هم انشالا بهش سوپ میدم ...

شير خودت مي ريزي تو فرني

؟

بعد سوب چطوري درست مي كني؟؟

توكل به خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شير خودت مي ريزي تو فرني ؟ بعد سوب چطوري درست مي كني؟؟

آره شیرخودم . سوپ فعلا ندادم ولی گوشت و برنج و آب و باهم میزارم خوب بپزه بعد میکس میکنم ازهفته های بعدش ب سوپش هویج . . . اضافه میکنم

الهی میدونم چقد بدم . ولی تو هوامو داشته باش