بچه ها من بعد از اینکه پیش اکثر دکترای رژیم مشهد رفتم یه تجربه دارم بهتون میگم دوست داشتین استفاده کنید...پیش هر دکتری خواستید برین به جز فهیمه کیمیایی...
بسیار دکتر بی سواد و با اطلاعات کمی هست تمام عکسا و مطالب پیجش کپی شده از مطالب پیج دکترای تهرانه فقط عکس خودشو با کلی ارایش و عشوه میذاره کنار مطالب که فالو بگیره...اگر نه من هر سوالی ازش میپرسیدم اصلا بلد نبود جواب بده و جلو خودم از گوگل سرچ میکرد...حتی من یک دوره رفتم پیشش و گفتم من اومد اینجا که وقت بذاری و برام رژیم اختصاصی با سلیقه غذایی خودم بنویسی و رژیم های از قبل چاپ شده رو نمیخوام ولی متاسفانه دوباره عین همون رژیم های چاپی داد دستم...تمام رژیم هاش از قبل نوشته شده با توجه به شاخص توده بدنی به همه مراجعاش اونارو میده.یعنی اصلا به اطلاعاتی که شما از خودتو و عادت های غذاییتون و بیماری هاتون میدین کاری نداره...با اینکه فقط کارشناسی تغذیه رو داره یعنی سوادش در حد لیسانسه اما ویزیت یک متخصصو میگیره که خیلی زیاده برای همچین ادمی...اگر اعتراض کنی میگی با پشتیبانی صحبت کن .پشتیبانشم یه دختر دبیرستانیه که اول بری قد و وزنتو میگیره...کلا افتصاحه...به شعورت توهین میکنه...اعتراضم بکنی با تهدید جوابتو میده .تنها کاری که بلده این خانوم اینه بره کلی ارایش کنه و عکس های چشمو ابروشو کنار یک خط اطلاعات رژیمی استوری کنه یا به بهانه های مختلف از خونش و چهار تا مبل و میز عکس بذاره که اصلا ربطی به صفحه کاری نداره...حتی همکاراشم میدونن کلا دنبال توجهه تا حلال کردن پولی که از مردم میگیره.