2777
2789
عنوان

مامانا به داد برسید

202 بازدید | 21 پست

پسرم شش ماهشه و سه ماه که تو بیداری شیرنمیخوره دکتر بهش گفت رفلاکس پنهان داره و امپروزول داد حالا امتحان کردم با شیشه تو بیداری خوب شیرخورد نظرتون چیه

الهی میدونم چقد بدم . ولی تو هوامو داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم پسر منم تو خواب میخوره البته داره دندون درمیاره رفلاکسم داشته چیکار کنم الان منم امپرازول بدم دکترش براش نوشته اگه مال رفلاکسه امتحان کنم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
حالا به داد چی برسیم 

به نظرم به داد ممن برسید بهتره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
به نظرم به داد ممن برسید بهتره

نمیدونید چقد سخته که بچت گرسنه بمونه و حاضر به خوردن شیرنباشه آخه من نمیخام باشیشه بدم و عادت بکنه چون واقعا هزینه اش برام مقدور نیس شیرخشک 

بده بخوره خوبه دیگه

خوب بعد دیگه سینمو نمیگیره کلا من ندارم اگ شیرخشکی بشه چکارکنم حالا؟بنظرتون عادت میکن به شیشه

میگم پسر منم تو خواب میخوره البته داره دندون درمیاره رفلاکسم داشته چیکار کنم الان منم امپرازول بدم د ...

شماهم باشیشه امتحان کردید تو بیداری؟

امپرازول خورد تو بیداری شیر خودتونو نخورد دیگه بچه های رفلاکسی ترجیحشون شیشه اس

الان دوروزه ک کپسولو دادم ن  فرق نکر 

د 

عزیزم دختر منم رفلاکس داشت راینیتدین داد دکتر از 5 ماهگی تا 9 ماهگی خورد بهتر شد.الان 13 ماهشه دختر ...

یعنی فقط توخواب شیرخورد؟ شیشه رو امتحان نکردید