2777
2789
عنوان

سوال راجع به لازانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 18 پست
فدای شما عزیزم نه واسه نهار فردا

نوش جان . نگران نباش خوب میشه..

برای بار اول نذار لازانیات زیاد توی آب بجوشه. اگرهم نیمه آمادست طبق دستور جعبش عمل کن. من خودم لابلای مواد گوشتی پنیر پیتزای رنده میریزم. یعنی یک لایه لازانیا +یک لایه مایه گوشتی+ یک مقدار پنیر پیتزای رنده شده +سس سفید بعد دوباره یک ردیف لازانیا.......تا آخر که مواد تموم بشه. بعد لایه ی آخر رو که میشه روی لازانیا من شخصا مایه گوشتی نمیزنم فقط روی لازانیا پنیر پیتزای زیاد میزنم.

اخر کار توی فر که مثلا چن لحظه مونده در بیارم از فر غذا رو، شعله ی بالای فر رو روشن میکنم تا پنیرای روش طلایی بشه . کف ظرف پیرکست رو هم چرب کن. دیگه فعلا موردی به ذهنم نمیرسه ولی هر سوالی بود اگه بلد بودم خوشحال میشم که کمک کنم. چون خودم برای بار اول اونقدر استرس داشتم که صورتم قرمز شده بود و عرق میریختم. میترسیدم آبروم جلوی همسرم بره.  

نوش جان . نگران نباش خوب میشه.. برای بار اول نذار لازانیات زیاد توی آب بجوشه. اگرهم نیمه آمادست ...

مرسی عزیزم

تو نت مدل های مختلف دیدم، دوست داشتم یکی که تجربه کرده برام بگه چیکار کنم

ی دنیا ممنون

منم اولین باره شوهرم خرید، اونم با چقدر گفتنه من، راضی نمیشد که بخره

واسه همین میخوام خیلی خوشمزه بشه که نگه پول حروم کردیم

😘😘😘

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم تو نت مدل های مختلف دیدم، دوست داشتم یکی که تجربه کرده برام بگه چیکار کنم ی دنیا ممنون ...

من مطمئنم که فردا بهترین لازانیای دنیا رو میپزی.   لازانیا یه غذاییه که هرکاریش کنی خوشمزه اس  مطمئن باش خراب نمیشه. فردا اگه دوست داشتی بهم بگو چطور شد..

موفق باشی