2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوریه؟ 😐

503 بازدید | 49 پست

حتما چند ماه یبار باید گوشیش رو عوض کنه انگار کرم داره روشون عیب میذاره عوضشون میکنه ، الانم دو سه ماهه نتونسته عوض کنه گیر کرده ب اینکه خطشو عوض کنه میگم چرا اخه میگه همین جوری ، محل نذاشتم ، حالا امروز میگه میخوام برم باشگاه دنبال امپول حجم دهنده میگرده ک عضلاتش بزرگ شن. انگار حتما چند ماه یبار باید یکاری بکنه ... میگه خسته میشم از یکنواختی، نمیدونم از دستش چکار کنم

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببشتر حواست بهش باشه، تندتند خط عوض کردن اصلا نشونه خوبی واس ی مرد متاهل نیس

زودی چرت و پرت نگین یبار خط عوض کرد🙄

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

عجب توزنی بجایی ک هرروزتویه دنگ وفنگی داشته باشی برعکسه اون ک مرده هرروز یه دنگی داره

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
ببشتر حواست بهش باشه، تندتند خط عوض کردن اصلا نشونه خوبی واس ی مرد متاهل نیس

خطشو تند تند عوض نمیکنه ، گوشیشو عوض میکنه . این دفعه فقط بعد چند سال گفت خطم عوض کنم ک محل نذاشتم بیخیال شد

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند...

عزیزم هیچ کاری نکن فقط درکش کن

من خودمم هر چند وقت یه بار احساس یکنواختی میکنم بعدش اگه شده یه تغییر خیلی جزیی میدم تو خونم بعد حالم بهتر میشه 

حالا یه بنده خدایی وقتی احساس یکنواختی میکنه دکور خونشو عوض میکنه یعنی شده تو یه هفته دوبار بری خونش هر دو بار تغییر داده کل دکوراسیونشو

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍