2777
2789
عنوان

دلم داره ميتركه از غصه به كسي از آشناها نميتونم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر منم خواستگار ک میاد واسه دخترش،حتما باید خونه و ماشین داشته باشه ولی ب من ک میرسه میگم میخوام ی خونه بزرگتر رهن کنم درحد هفتاد هشتاد متر میگه خونه بزرگ میخوای چیکار؟

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟
چقد مهربونی  من هیچکدوم کاری که شما کردیو نمیتونم بکنم  نمیتونم اجازه بدمم خانوادم اتقد ...

والله درست میگی 

بعضی دامادا   خیلی بی چشمو رو هستن 

خدارو شکر همسر ایشون  قدر دان  هست

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
همسرت معلومه كه پشتت هست و دوستا داره خدا سايه پدر و مادرت رو بالاي سرت حفظ كنه كه كمكتون ميكنن حت ...

آره واقعا همينطوره ، خدا پدر مادر همرو نگه داره براشون الان من پيش بابام كار ميكنم به خدا فقط به بهانه اينكه به جوري حقوق بده بهم گفته بيا پيش خودم 

خدا جاي حق نشسته 
عزیزم خانواده همسرتون اوضاع مالیشون چطوره ؟؟

معمولي مثل همه كه معمولين و برا بچشون حداقل يه عروسي گرفتن ولي يه خونه خيلي بزرگ توي شمال شهر دارن كه اگه بفروشتش ميتونه به همه كمك كنه ، ١٣٠ متر خونه براي ٢ نفر خيلي زياده وقتي بدوني پسرت داره عذاب ميكشه 

خدا جاي حق نشسته 
معمولي مثل همه كه معمولين و برا بچشون حداقل يه عروسي گرفتن ولي يه خونه خيلي بزرگ توي شمال شهر دارن ك ...

این حرفت درست نیست خونه خودشو بفروشه به شما کمک کنه؟

شاید میخواد تو خونه هزار متری تنهای زندگی کنه وظیفه ی نداره در قبال فرزندش که

خدا پدرومادرتو برات نگه داره ...گلم 

پدرشوهرمن بیست سال پیش شب عروسی مون به شوهرم گفت من پول ندارم بیام عروسیت ...ماشین ندارم نمیتونم آژانس بگیرم ...اصلا نمیام

شوهرم براش ماشین کرایه کرد پول گذاشت جیب باباش که فقط بیان که کاش نمی اومدن ....ادم کینه ای نیستم اما هیچ وقت فراموش نمیکنم چه بلاهایی سرم آوردن 

چقد مهربونی  من هیچکدوم کاری که شما کردیو نمیتونم بکنم  نمیتونم اجازه بدمم خانوادم اتقد ...

من نميتونم ببينم بيچاره شوهرم داره خودش به آب و آتيش ميزنه

خدا جاي حق نشسته