2777
2789

بیرانوند کلی عذر خواهی کرد از همه

بعد این جوجه ماشینی میاد میگه مردم قدر نشناسن😐😐😐😐

حالم و بهم زد خدای اعتماد به نفس

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
طارمی خیلیم عالی تو بازی اسپانیا اون نبود گل میخوردیم کلی حمله کرد اونا فقط تو دفاع بودن بخاطر خراب ...

ما نمیدونیم پشت پرده سر مربی چی بهشون میگه همونطور که سردار تو این بازی کارش کنترل یکی از بازیکنای پرتغال بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردار آزمون باید قبل از جام جهانی میرفت ، خاک بر سر تو 3 بازی فقط گند کاری کرد ، نتونست یه گل بزنه، همون بهتر که رفت. بری دیگه برنگردی

قوچان نژاد بد نبود ، اون چرا رفت؟

طارمی هم باید بره ، فقط بلده تک روی کنه ، پاس دادن بلد نیست ، اگه اون توپ رو بجای تک روی کردن پاس میداد الان ما جای پرتغال بودیم

اشکان برای چی روسیه رفت ؟ کسی میدونه ؟ هیج بازی نکرد ، هیچ کاری برای تیم نکرد

تیکر بارداری نیست، تیکر تولد همسرمه   

ولی فقط خنده های رونالدو

خیلی شیرین بود

کارت زرد گرفت خندید خطا میکرد میخندید😁😁😁😁آدم دلش میخواست لپشو بکشه

ولی فقط خنده های رونالدو خیلی شیرین بود کارت زرد گرفت خندید خطا میکرد میخندید😁😁😁😁آدم دلش میخوا ...

دیدی چقد خونسرد و آرام بود حال کردم همین یه خط در میون بچه دار میشه ‌... مردای ما انقد عصبی هستن اسپرماشون همه نابوده 

خیلی بده که انقدر راحت همه میان در مورد یه چیز حرفه ای نظر میدن...بیرون گود نشستن میگن لنگش کن

اونایی هم ک میگن سردار گل نزد یه نگاه کنن به رونالدو...مگه اون تونست ب ایران گل بزنه هرچی زور زد نشد...خب اونا قهرمان جهان و اروپا بودن و بازی بچه ها با این امکانات از سرمون زیادی بود

ایناهم خیلی لوسن ک زرتوزرت قهر میکنن.خب مرض بگیر کار خودتو بکن ...هر جا ممکنه ادم بددهن و بی ادب پیدا بشه که خدارررروشکر ایران کم حماسه ساز نداره...خب نخونین این جاشیه ها رو ب کار خودتون برسین..وااا:/

دیدی چقد خونسرد و آرام بود حال کردم همین یه خط در میون بچه دار میشه ‌... مردای ما انقد عصبی هستن اسپ ...

اره انگار اومده بود ۱۳بدر

بچه های تیم ایران هی داد و هوار

اصلا عین خیالش نبود😁😁😁😁

من مطمئنم کارت قرمزم میگرفت میخندید😁