2777
2789
عنوان

فقط یه اقدامی اینو میفهمه....

462 بازدید | 27 پست

چیزی جا نمونده!؟ 😑

تازه با کلومیفن و هاش سی جی باردار شدم قلبش تشکیل نشد فعلا تا دوماه با اینا اقدام میکنم اگه نشه باید برم یه کوه دارو بده دکترم! 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

روز 13 تا 23 قرص مدروکسی پروژسترون یادم رف😁

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا یه کوه دارو چیه اینا که همه ویتامینه اکثرا برای هر دوره دکتر ننهایتا دوتا ترکیب ناباروری رو ام ...

عکس رنگی باید برم، حساسم هر ماه عفونت میگیرم با کلی مراقبت، این ویتامین ها که ثابته کلومیفن و متفورمین و این چیزام اضافه میشه

من ک انقدر داروهام زباد بود بیخیالشون شدم گلوکوفاژم داشتم من  الان لترزول و اچ سی جی مصرف میکنم باردارم نشدم هیییچ هی ب پریودم فحش دادم قهر کرده نمیاد لامصب😂😂😂😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی سخته همش یادت بمونه😑 اینا ثابته بعد کلومیفن و این چیزام اضافه میشه اگه باردار نشم

من ک انقدر داروهام زباد بود بیخیالشون شدم گلوکوفاژم داشتم من  الان لترزول و اچ سی جی مصرف میکنم ...

😂😂😂😂 میفهمم قشنگ! 

خانمی چرا قرص اهن و فولیک اسید رو یک شب در میون کرده؟

دوتاش با هم یوبس میکنه😂 البته من اینطوری هستم

عکس رنگی باید برم، حساسم هر ماه عفونت میگیرم با کلی مراقبت، این ویتامین ها که ثابته کلومیفن و متفورم ...

ویتامینا مصرفش ضروری نیست می تونی با تغذیه مناسب جایگزینش کنی
عکس رنگی هم گرچه دردناکه اما 10 دقیقه هم طول نمی کشه
کلا می گم با اینهمه انرژی منفی جلو نرو
واقعا اون فاجعه ای که ترسیم کردی برای خودت نیست
منم 5 سال اقدام کردم

یاد خودم افتادم😭😭

😭 تا میای حفظ کنی عوض میشن

نرگس جون برات خیلی ناراحت شدم انشاالله خدا به زودی آرزویت را برآورده کنه

ممنون عزیزم!انشاالله قسمت همه منتظرا بشه