یکی از اقوام نزدیکمون جنینش سندرم داون داشت سقط کرد، وقتی میره واسه سونو ببینه بقایا مونده یا نه یه خانومی میشینه کنارش... اینم حال خوشی نداشته! (آزمایش ژنتیک دادن دکترش گفته دوباره باردار شی هم 80درصد امکانش هس مشکل داشته باشه)
خلاصه این خانومه ازش میپرسه چی شده اینم داستانو میگه، و میگه دکترم گفته جنین اهدایی بگیرین که هزینش زیاده تازه خونه خریدیم نمیتونیم!
خانومه ازش میپرسه اگه بود الان چند هفته بودی!؟ اقوامتون خبر دارن!؟
میگه 20 هفته تقریبا کسی هم نمیدونه سقط کردم! (رابطه دوستانه نزدیک داریم به من گفته بود)
این خانومه هم میگه من سه تا دختر دارم چهارمی باردارم الان 22 هفته هستم، شوهرم گفته به کسی نگو اگه اینم دختر بود بدیم به یه آدم قابل اعتماد آخه دخترام پشت سر هم هستن وضع مالیمونم خوب نیس....
خلاصه اینا تصمیم گرفتن چندماهی به بهونه استراحت مطلق با فامیل کات کنن، تو این فاصله یه سیسمونی دخترونه خوشمل هم خریدن😍
نی نی دنیا اومده، به همه گفتن خودش زایمان کرده... امروز عکسشو واسم فرستاد! کوچولوموچولو😍 میگه دنبال کارای قانونیش هستیم پدرش بیاد شناسنامه بزنه به ناممون و این حرفا!
انشاالله خدا واسه همه منتظرا و تو حسرت نی نی ها به همین راحتی درست کنه، اول از همه که به خودشون یه بچه سالم بده بعد اگه نشد اینطوری😊 بهزیستی ایران که ظاهرا ملاکش مادیات هست فقط...
خیلیییی خوشحال شدم وقتی شنیدم! از اون حال افسردگی اومدن بیرون...