2777
2789

یکی از اقوام نزدیکمون جنینش سندرم داون داشت سقط کرد، وقتی میره واسه سونو ببینه بقایا مونده یا نه یه خانومی میشینه کنارش... اینم حال خوشی نداشته! (آزمایش ژنتیک دادن دکترش گفته دوباره باردار شی هم 80درصد امکانش هس مشکل داشته باشه) 

خلاصه این خانومه ازش میپرسه چی شده اینم داستانو میگه، و میگه دکترم گفته جنین اهدایی بگیرین که هزینش زیاده تازه خونه خریدیم نمیتونیم! 

خانومه ازش میپرسه اگه بود الان چند هفته بودی!؟ اقوامتون خبر دارن!؟ 

میگه 20 هفته تقریبا کسی هم نمیدونه سقط کردم! (رابطه دوستانه نزدیک داریم به من گفته بود) 

این خانومه هم میگه من سه تا دختر دارم چهارمی باردارم الان 22 هفته هستم، شوهرم گفته به کسی نگو اگه اینم دختر بود بدیم به یه آدم قابل اعتماد آخه دخترام پشت سر هم هستن وضع مالیمونم خوب نیس.... 

خلاصه اینا تصمیم گرفتن چندماهی به بهونه استراحت مطلق با فامیل کات کنن، تو این فاصله یه سیسمونی دخترونه خوشمل هم خریدن😍

نی نی دنیا اومده، به همه گفتن خودش زایمان کرده... امروز عکسشو واسم فرستاد! کوچولوموچولو😍 میگه دنبال کارای قانونیش هستیم پدرش بیاد شناسنامه بزنه به ناممون و این حرفا! 

انشاالله خدا واسه همه منتظرا و تو حسرت نی نی ها به همین راحتی درست کنه، اول از همه که به خودشون یه بچه سالم بده بعد اگه نشد اینطوری😊 بهزیستی ایران که ظاهرا ملاکش مادیات هست فقط... 

خیلیییی خوشحال شدم وقتی شنیدم! از اون حال افسردگی اومدن بیرون... 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

فرق دختر اول و چهارم چی بوده دقیقا 

که اولی با پدر و مادر اصلی دومی اینطوری 

عزیزم من ناراحت شدم اتفاقا 

نگه داشته تا ۲۲ هفته ببینه اگه پسر نبود ببخشش؟!

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دل و جیگر اون مادری که بچه اشو داده شاید ناچار بوده وگرنه.....حالم باشد چرا بخاطر اقتصاد باید این اتفاق بیفته من خودمو جای اون خانمه می زارم جیگرم آب می شه....😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😤😤😤😤😤😤😤

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 
خيلي ذوق كردممم مباركشون باشه و حفظش كنه خدا ني ني كوشولوشون رو

😍انقد نازه، موهاش طلائیه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
فرق دختر اول و چهارم چی بوده دقیقا  که اولی با پدر و مادر اصلی دومی اینطوری  عزیزم من نا ...

از این که سقطش کنه بهتر نبوده!؟ 

فرقش اینه با اونا زندگی کردن، لمسشون کردن! 

ولی اینو ندیدن... 

بعدم من اصلا به اون خانوم و آقا کاری ندارم، خیلی بهترن از اونایی که بچشون میفروشن! خوشحالم که مشکل دوستم حل شده! 

شاید اگه مادر نشده بودم 

با خوندن این داستان خوشحال میشدم می گفتم چه کار خوبی

الان اول بیشتر تعجب میکنم 

بدون آشنایی بجش و بده به غریبه

پاره تنش و جدا کنه

1000 تا بچه هم داشته باشی فرقی بین اولی و دومی نیست

چطور همون اول راحت این کار رو کرده

وای دل و جیگر اون مادری که بچه اشو داده شاید ناچار بوده وگرنه.....حالم باشد چرا بخاطر اقتصاد باید ای ...

بیچاره خودش گفته بیاین از جلو بیمارستان ببرینش که من نبینمش آدرستونم ندونم! 

سه تا دختر پشت سر هم جهیزیه معمولی که بدی کمرت میشکنه چه برسه به این توقعات امروزی! 

بشن 4تا که واویلاست 

فرق دختر اول و چهارم چی بوده دقیقا  که اولی با پدر و مادر اصلی دومی اینطوری  عزیزم من نا ...

متاسفانه افکار عصر حجری همچنان در ایران بایست😤😤😤😤😤😤😢😢😢😢😢😢😢

من قلبم به درد آمد😱😱😱😱😱😱😱

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 
شاید اگه مادر نشده بودم  با خوندن این داستان خوشحال میشدم می گفتم چه کار خوبی الان اول بیشتر ...

والا بخدا منم موندم 

انگار یه تیکه از وجودت گم شده باشه 

بیچاره خودش گفته بیاین از جلو بیمارستان ببرینش که من نبینمش آدرستونم ندونم!  سه تا دختر پشت سر ...

جهاز ندی اصلا 

اصلااااا شوهر ندی 

شوهر نکردن مشکلی نداره اما یه عمر دروغ چرا مشکل داره 

احساسی به قضیه نگاه نکن 

د

شکم اون ۳ تا رو چطور سیر میکرده ..‌‌.اینم همون طور !