2777
2789
عنوان

اسید فولیک و زینک پلاس😳😳😳😳

1286 بازدید | 15 پست

شنیدم قبل بارداری خانما سه ماه این قرص هارو مصرف میکنن تا مشکلی تو باروری و...نداشته باشن 

کسی هست قبل بارداری مصرف کرده باشه؟؟؟

اگ هست توضیح بده لطفا ممنون میشم😍😍😍

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ

زينك پلاس رو نشنيدم ولى اسيد فوليك خوبه 

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زينك پلاس رو نشنيدم ولى اسيد فوليك خوبه 

زینک پلاس هم شامل همه ویتامین هاس

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ

من يك ماه قبل بارداري اسيدفوليك خوردم

سر هردوتا بچم

ديگه سه ماه قبل كه ميگن خيليه لازم نيسن واقعا

تازه خيلياهستن اصلا نخوردن و بعداز يكي دوماه از بارداري تازه شروع كردن

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

من اسید فولیک با ویتامین eمصرف کردم د  ماه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

من از سه ماه قبل دکتر برام داد.من قبل بارداری برای چکاپ دکتر میرفتم دکتر گفت خانوما باید سه ماه قبل بارداری شروع به خوردن اسیدفولیک بکنن.برای تکوین مغز جنین

کارشناس ارشد حقوق قضایی
من از سه ماه قبل دکتر برام داد.من قبل بارداری برای چکاپ دکتر میرفتم وه گفت خانوما باید سه ماهرقبل با ...

اسید فولیک چند؟؟

میخام اسید فولیک مصرف کنم بنظرتون خارجی بگیرم چون من اصلا قرص اهن ایرانی استفاده نکردم

چندروز پیش بهداشت بودم بهم یدوفولیک داد گفت از اسید فولیک بهتره ۳ماه قبل از بارداری باید شروع کنی روزی یه دونه بخوری.برا رشد سیستم عصبی و شنوایی و جلوگیری از نقص جنین عالیه