2777
2789
عنوان

کیا بلد نیستن دلداری بدن

128 بازدید | 14 پست

من خیلی ناراحتم نمیتونم شوهرمو دلداری بدم ینی یاد ندارم یا کسی پیشم درد و دل کنه نمیتونم دلداری بدم نمیدونم چیکاذ کنم 😑😑😑😑

همه میگن تخصه:))ولی ب مولا همش بغضه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بستگی داره. خونواده خودم و شوهرمو فقط میتونم دلداری بدم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من فاجعه ام

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

من واقع بینم

دل خوشی الکی ب کسی نمیدم

ته دله کسی رو هم خالی نمیکنم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

موقع دلداری نباید حرف بزنی باید گوش بدی ب حرفای طرف یا عمل کنی مثلا واسش چایی بیاری یادستشو بگیری نوازش کنی و... 

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

منم مث شمام

ولی یسری رفته بودم سر قبر پدربزرگم یه خانوم جوونی تازه فوت شده بود بعد شوهر خانومه که فوت شده بود هی به عمش میگفت عمه دیدی چه خاکی بسرم شد عزیز دلم منو تنها گداشت عمش هم هی میگفت عیب نداره عمه عب نداره گریه نکن خودتو ناراحت نکن فدات شم 

یعنی افتصاح ترین دلداری بود که به عمرم دیده بودم😨😨😱

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

من خیلی افتضاح دلداری میدم یبار همسایمون برادرش مرده بود و داشت گریه میکرد منم بلد نبودم چجوری آرومش کنم بهش میگفتم طوری نی گریه نکن      

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....